Ferrari stabileşte două echipe de design pentru următoarele două monoposturi

de Daniel Popescu
Vineri, 21.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a decis să numească şefi separaţi pentru proiectele monoposturilor din 2013 şi 2014, ca urmare a schimbării radicale a regulamentului tehnic.

Ferrari a decis să schimbe sctructura departamentului de design în perspectiva următoarelor două sezoane, ca reacţie la schimbările radicale de regulament prevăzute pentru sezonul 2014.

Nikolas Tombazis va rămâne şeful departamentului de design, însă Scuderia a creat două noi posturi: Simone Resta va fi responsabil pentru dezvoltarea monopostului din 2013, în timp ce Fabio Montecchi se va concentra exclusiv pe monopostul din 2014.

"În lumina cerinţelor neobişnuite cu care ne vom confrunta în 2013, când va trebui să muncim la un proiect complet nou, am decis să avem doi coordonatori. Simone Resta, un inginer care şi-a dezvoltat cariera la Maranello şi este foarte eficient, va lucra la monopostul din 2013, iar Fabio Montecchi se va ocupa de cel pentru 2014", a declarat Stefano Domenicali, şeful Scuderiei Ferrari.

Urmareste Automarket
În plus, Ferrari pregăteşte o nouă procedură de testare în tunelul de vânt, după ce în ultimii ani rezultatele obţinute în acest dispozitiv nu au fost corelate cu datele colectate pe circuit.

"Am adoptat o metodă mai bună de a împărţi munca între cei care lucrează în tunelul de vânt şi cei care ar trebui să se concentreze mai mult pe latura creativă.

În acest an am văzut că, atunci când facem prea multe lucruri în acelaşi timp, poate nu suntem suficient de eficienţi", a adăugat el.

Ferrari va lansa noul monopost pentru anul viitor la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • sper sa bata reddbull anul viitor mam saturat sa castige numai
    10 7
  • pacat de echipa asta e o legenda in f1 ceva nu merge ....trebuie cat mai repede rezolvata problema ca altfel isi pierde farmecu formula 1
    8 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru