Brawn: "Lowe vine la Mercedes doar dacă plec de la echipă"

de Daniel Popescu
Vineri, 25.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn susţine că Paddy Lowe va accepta oferta Mercedes doar dacă el va părăsi echipa. Mercedes îi oferă lui Lowe un salariu anual de un milion de euro, dublu decât primeşte la McLaren.

Am vorbit cu Lowe. Nu vine. Lowe va veni dacă aleg să părăsesc echipa.

Ross Brawn
Sef Mercedes
Ross Brawn a confirmat joi că Mercedes l-a abordat pe Paddy Lowe, directorul executiv al echipei McLaren, la câteva zile după apariţia primelor speculaţii în presa internaţională.

Britanicul afirmă însă că Lowe nu va accepta să vină la Mercedes atât timp cât el este încă la echipă, în condiţiile în care germanii au deja şapte şefi în structura de conducere, dintre care patru au îndeplinit anterior roluri de şefi de echipă. "Am vorbit cu Lowe. Nu vine. Lowe va veni dacă aleg să părăsesc echipa. Avem un plan de rezervă. Este atât de simplu", a declarat Brawn pentru publicaţia germană Bild.

Esential 1 milion de euro anual este salariul pe care Mercedes vrea sa i-l ofere lui Paddy Lowe
Sursa citată susţine că Mercedes i-a oferit lui Lowe un salariu anual de un milion de euro, despre care afirmă că este dublu decât câştigă britanicul la McLaren în prezent.

O altă speculaţie este că CEO-ul Nick Fry va fi primul şef care va părăsi echipă după sosirea lui Toto Wolff în calitate de director de motorsport şi director executiv.

Informaţia a fost însă negată de Brawn. "Fry este în continuare implicat foarte mult. Toate schimbările vor avea un impact, dar cu siguranţă el va mai rămâne aici o perioadă", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (1)

  • la startul sezonului 2010 Ferrari incercau aducerea lui Newey,a fost o icercare rasunatoare atunci,toate echipele compun variante
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru