Lowe

Vineri, 08 August 2014 | Formula 1

Directorul tehnic Mercedes: "Am dus echipa la un nou nivel după plecarea lui Ross Brawn"

Paddy Lowe, omul care conduce partea tehnică a echipei Mercedes, consideră că forma excelentă a echipei i se datorează: "Am acoperit găurile lăsate de Ross Brawn", spune oficialul Mercedes.
Miercuri, 27 Februarie 2013 | Formula 1

McLaren: "Lowe a plecat la Mercedes pentru bani"

Paddy Lowe a plecat la Mercedes datorită salariului oferit de echipa germană, potrivit unor oficiali McLaren. Jenson Button a minimalizat însă impactul negativ al acestui transfer.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Formula 1

McLaren a copiat suspensia faţă de tip pull-rod de la Ferrari

Noul monopost McLaren utilizează o suspensie faţă de tip pullrod după modelul Ferrari şi include şi un panou care acoperă aspectul inestetic al nasului coborât în raport cu restul şasiului.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Formula 1

Brawn: "Lowe vine la Mercedes doar dacă plec de la echipă"

Ross Brawn susţine că Paddy Lowe va accepta oferta Mercedes doar dacă el va părăsi echipa. Mercedes îi oferă lui Lowe un salariu anual de un milion de euro, dublu decât primeşte la McLaren.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | Formula 1

McLaren încearcă să-l convingă pe Lowe să refuze Mercedes

McLaren depunde eforturi susţinute pentru a-l convinge pe Paddy Lowe să refuze oferta de la Mercedes şi este dispusă inclusiv să-i mărească salariul.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Formula 1

Presă: Mercedes vrea să-l înlocuiască pe Brawn cu Lowe

Mercedes intenţionează să-l aducă pe Paddy Lowe la echipa ca director tehnic, în timp ce Toto Wolff ar urma să devină şeful germanilor, potrivit publicaţiei BBC.
Sambata, 10 Iulie 2010 | Formula 1

McLaren a lucrat intensiv în simulator pentru Silverstone

Gary Paffett a efectuat vineri noapte un test intensiv pe simulator pentru ca McLaren să fie capabilă să lupte pentru victorie cu Red Bull Racing.
Miercuri, 23 Iunie 2010 | Formula 1

McLaren va introduce un nou sistem de evacuare la Silverstone

McLaren a confirmat că va introduce la Silverstone un sistem de evacuare în stilul celor utilizate de Red Bull Racing şi Ferrari.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru