McLaren încearcă să-l convingă pe Lowe să refuze Mercedes

de Daniel Popescu
Joi, 24.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren depunde eforturi susţinute pentru a-l convinge pe Paddy Lowe să refuze oferta de la Mercedes şi este dispusă inclusiv să-i mărească salariul.

Presa internaţională a dezvăluit la începutul acestei săptămâni că Mercedes încearcă să-l recruteze pe Paddy Lowe, directorul departamentului de inginerie al McLaren.

Cele două părţi au refuzat să comenteze speculaţiile, însă în spatele uşilor închise McLaren încearcă să-l convingă pe Lowe să refuze oferta Mercedes, iar publicaţia germană Motorsport magazin afirmă chiar că britanicii sunt dispuşi să-i mărească salariul. În plus, Lowe apare în programul de lansare al noului monopost pentru sezonul 2013 care va avea loc în 31 ianuarie.

Urmareste Automarket
Între timp, Niki Lauda, preşedintele fără rol de execuţie al celor de la Mercedes, a sugerat că oferta pentru Lowe este reală, afirmând că echipa caută întotdeauna noi oportunităţi pentru întărirea departamentului tehnic.
"În Formula 1 nu finalizezi niciodată stabilirea echipei", a explicat austriacul care deţine 10% din acţiunile echipei.

Lowe este practic cel mai important inginer al echipei McLaren, iar plecarea sa ar reprezenta o lovitură pentru britanici cu numai două luni înainte de startul noului sezon. Cel mai probabil, Mercedes va fi nevoită să aştepte cel puţin şase luni înainte ca Lowe să-şi poată începe munca la echipă în cazul în care transferul se va realiza, conform clauzelelor de contract specifice pentru inginerii de top.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru