McLaren a lucrat intensiv în simulator pentru Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 10.07.2010
Gary Paffett a efectuat vineri noapte un test intensiv pe simulator pentru ca McLaren să fie capabilă să lupte pentru victorie cu Red Bull Racing.

McLaren a decis să renunţe la noul sistem de evacuare evaluat în timpul antrenamentelor de la Silverstone din cauza rezultatelor modeste.

Se vehiculează că gazele de eşapament evacuate prin deflectorul spate cauzau o ridicare exponenţială a temperaturii podelei, cu un impact negativ asupra aerodinamicii.

În schimb, echipa va utiliza noua configuraţie pentru aripa fata, iar pilotul de rezervă Gary Paffett a fost trimis la sediul de la Woking pentru a lucra în simulator. Testele au avut loc în nopatea de vineri spre sâmbăta, iar inginerii au obţinut date cu ajutorul cărora McLaren speră să lupte pentru victorie, în ciuda renunţării la sistemul de evacuare.

"Am fost competitivi în Turcia fără sistemul de evacuare, iar Silverstone este un circuit similar. Sistemul de evacuare are o influneta aici, dar avem alte părţi pe monopost de care suntem mulţumiţi, aşa că suntem optimişti", a declarat Paddy Lowe, directorul departamentului de inginerie al McLaren, pentru postul de televiziune BBC.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • McLaren
    Sau at pe Silverstone simulator sa stie circuitul:)),,ca fac doar fumuri!!!:))
    3 5
  • Villeneuve51
    mclaren
    Ati fost competitivi in Turcia, dar adversarii n-au stat pe loc:).deloc inteligenta abordarea, ma asteptam la mai mult de la mclaren.
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru