Brawn: "Mercedes construieşte un plan de succesiune"

de Daniel Popescu
Joi, 24.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a confirmat că Mercedes negociază aducerea lui Paddy Lowe şi susţine că germanii vor să construiască un plan de succesiune pentru a fi pregătiţi în momentul în care acesta pleacă de la echipă.

Presa internaţională a speculat în această săptămână că Mercedes intenţionează să renunţe la serviciile lui Ross Brawn prin aducerea lui Paddy Lowe, directorul de inginerie al rivalilor de la McLaren.

Brawn a devenit joi primul oficial Mercedes care confirmă intenţia echipei de a-l aduce pe Lowe, însă susţine că recentele schimbări din departamentul tehnic au doar rolul de a construi un plan de succesiune şi exclude ipoteza că va fi concediat după rezultatele modeste din ultimii trei ani.

"Cunosc complet situaţia. Mercedes aşteaptă un devotament pe termen lung. Şi, prin prisma noilor achiziţii, vreau să văd cum decurg lucrurile înainte de a mă dedica pe termen lung. Este mai degrabă ca planul de succesiune pe care l-am avut la Ferrari. Când am decis să plec de la Ferrari, am construit un plan de succesiune şi fac parte din acesta. Am vorbit cu Lowe şi ştim situaţia. Ca oricare dintre noi, dacă sunt suficient de entuziasmat de ceea ce fac voi continua", a declarat el.

Urmareste Automarket
Existenţa a nu mai puţin de opt şefi în cadrul echipei a generat numeroase controverse privind rolul fiecăruia, însă Brawn insistă că va rămâne şeful operaţiunilor de cursa şi de ordin tehnic.

"Eu sunt şeful echipei.

Conduc problemele sportive, tehnice şi cele legate de curse. Mai există o parte a afacerii în care nu vreau să mă implic, şi anume activatatile comerciale, de care se va ocupa Toto Wolff şi care sunt complementare la ceea ce fac eu. Dar toată lumea ştie că singurul mod în care poate funcţia o echipă de curse este să aibă o singură referinţă, iar eu sunt acea referinţă", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • brawn la ferrari ii casa ta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru