Brawn: "Mercedes nu este încă pregătită pentru victorii"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.02.2012
Ross Brawn susţine că Mercedes AMG nu este încă pregătită să lupte pentru victorii în Formula 1, deşi admite că echipa a înregistrat un progres semnificativ faţă de anul trecut.

Mercedes AMG a ocupat locul patru în clasamentul constructorilor în primele două sezoane după achiziţionarea celor de la Brawn GP, însă este privită ca o potenţială supriză majoră pentru 2012 datorită inovaţiilor tehnice pe care le-ar putea include noul monopost.

Printre acestea se numără un dublu-difuzor, un sistem W-fuct pentru aripa faţă şi un sistem F-duct pasiv pentru aripa spate. Totuşi, şeful Ross Brawn insistă că Mercedes AMG nu este nici pe departe pregătită să lupte pentru victorii alături de Red Bull Racing, McLaren şi Ferrari.

"Nu este încă (n.r - câştigător). Mai sunt foarte multe de făcut şi este prea devreme să tragem concluzii. Ambii piloţi sunt capabili să câştige, nu există niciun dubiu în această privinţă. Nu cred că avem încă un astfel de monopost, dar este un mare pas înainte faţă de unde eram acum 12 luni", a declarat britanicul.

Brawn a evidenţiat că Mercedes AMG a rezolvat o parte dintre problemele pe care echipa le-a întâmpinat anul trecut cu încălzirea pneurilor.

"Încercăm să găsim acel echilibru de performanţă pe parcursul unui stint în funcţie de degradarea pneurilor.

Forţezi mult la început şi pneurile cedează sau încerci să fii conservator cu pneurile şi să păstrezi un timp constant? Care este cel mai rapid mod de a face asta şi ce setări ai nevoie pentru a obţine asta? La testul următor ne vom uita mai mult la asta. Dar nu este prea rău nici acum. Doar că probabil situaţia nu este atât de bună pe cât am spera", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (8)

  • Anul asta presimt ca vor urca pe podium. Si inca de multe ori!
    20 6
  • Victor T
    @rastafan2
    Ce comic o sa fie cand o sa-ti dai seama ca te-ai inselat amarnic. Comic este ca erai destept daca nu spuneai nimic si asteptai primele 2-3 curse lol.
    6 19
  • Eu nu ii inteleg cu atitea inovatii cum nu reusesc sa ajunga in top!Pu tot felul de inovatii si ei nu se pot lupta la titlu!Ce folos?
    4 0
  • @Victor T
    victore, tu asa faci cu alonso ? nu-ti mai dai cu parerea inca din teste ? sau esti din ala care incepe dupa terminarea sezonului: "la anu alonso iese CM ! o sa vedeti !!!"
    7 5
  • Victor T
    @KALEL
    Daca eram retardat ca tine, probabil imi dadeam cu parerea despre toti pilotii, nu numai despre Alonso. Dar personal nu presimt nimic pana nu vad prima cursa. Dar, de aia exista prosti ca tine, sa vedem de cine rade. Singura parere de rau pe care o am cand citesc comentariile lipsite de orice sens are diferitilor este ca din pacate prostia umana este infinita, iar romanii o au din belsug. Dar nu-i rau... isi merita soarta. Cu prostii nu-i bine sa te pui, te las sa te umiliesti singur in continuare!
    6 20
  • Victor T
    Victor T un singur mesaj inchide ca te sunam noi.
    13 3
  • @Gabyz
    Gabyz un singur mesaj inchide ca te sunam noi.
    4 7
  • @Victor T
    Podiumul are 3 trepte. N-am zis nici 1, nici 2. Vom vedea mai tarziu cine a avut dreptate. Chestiunea este ca as dori sa fie ultima mea replica la adresa ta. Nu discut cu badaranii.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru