Brawn pariaza pe Button si Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.08.2009
Ross Brawn spune ca ar paria cate 5 euro pe un titlu mondial cucerit de Jenson Button si pe o victorie a lui Michael Schumacher pana la finalul acestui sezon.

Ross Brawn este incantat de revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1, insa considera ca acest lucru nu va afecta sansele la titlu ale lui Jenson Button.

Dupa ce joi afirmase pentru Gazzetta dello Sport ca anticipeaza o victorie a septuplului campion mondial pana la finalul sezonului, britanicul crede ca Button ramane principalul favorit pentru cucerirea titlului mondial.

"Daca as putea pune 10 euro pe victoria lui Button in campionat si pe o cursa castigata de Schumacher, as pune cate 5 euro pe fiecare dintre ei", a declarat seful echipei Brawn GP intr-un interviu acordat televiziunii ZDF.

Desi principalii adversari ai lui Button sunt Sebastian Vettel si Mark Webber, revenirea marilor echipe precum Ferrari si McLaren ar putea incurca foarte mult lupta pentru titlu in a doua parte sezonului.

Nota: Schumacher nu este punctat pentru ca a primit puncte joi pentru o declaratie similara a lui Ross Brawn.

Via | DailyF1News

Comentarii (12)

  • @admin
    Si Ross a fost punctat ieri.
    0 0
  • @crismar56
    Corect, dar in aceasta stire a fost punctat pentru declaratia referitoare la Button.
    0 0
  • Link
    linkul nu functioneaza :-S ca sa putem citi informatia completa. Se poate?
    0 0
  • @ally_great
    Imediat ce apare stirea pe alte site-uri voi mentiona link-ul. Deocamdata, stirea exista doar pe fluxul oficial GMM, care necesitra user si parola :)
    0 0
  • @Dniel Popescu
    ``Concluzia: Inca doua bile negre pentru GMM`` daca D-voastra ziceti despre GMM ca asa sta treaba de ce se mai puncteaza stiri cu jumatati de masura si pe ocolite; daca vine Brawn si zice ca ap par4iat 10 lire ii mai dati 14 puncte ca a dublat miza? de ce nu ati publicat stirea in totalitate???
    0 0
  • ???
    chiar nu au nici o legatura stirile una cu alta in prima zice B ca sChu ar putea castiga daca are masina, iar in a doua zice ca ar paria ca Sch va cistiga o cursa si ca Buton va fii campion sant 2 stiri si 2 punctari ptr Brawn de ce nu ar fii 2 si ptr. Schu???
    0 0
  • Matematica
    5 lire nu este egal cu 10 euro, ca asa zice Brawn in Bild =)) 1 euro = 4.2098lei, iar 1 lira = 4.9679lei, deci 1 euro = 0,85 lire
    0 0
  • !!!@ally_great
    bravo ai obtinut o mare victorie, nu avea nimic de a face cu matematica ce am zis eu dar vasta este??? ce sa faci???
    0 0
  • @ jul74
    :)
    0 0
  • @ALL
    Raman la parerea de mai sus. Ross Brawn trebuia punctat o singura data. Stirea de pe GMM, precum se va vede din acest link (http://www.f1complete.com/content/view/13829/900/) a fost una singura, deci daca de aici a fost extrasa stirea de ieri, astazi nu mai trebuia punctat Ross si daca sunt diferite atunci trebuia punctat din nou Schumacher. Sa auzim de bine!
    0 0
  • @crismar56
    Stirea de ieri a fost preluata dintr-un interviu acordat publicatiei Gazzetta dello Sport.
    0 0
  • ???
    "If I could put either ten euros on Jenson winning the championship or on Michael winning a race, I would put five euros on both of them," the Briton said, according to Germany's Bild Zeitung iar cea de azi din Germany's Bild Zeitung, deci trebuia punctat si SchumY sau nu ca aste e intrebarea?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru