Brawn: "Revenirea de formă a lui Schumacher, un bonus pentru F1"

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 15.04.2012
Ross Brawn consideră că forma foarte bună pe care o traversează Michael Schumacher reprezintă un bonus pentru creşterea de popularitate a Formulei 1.

După două sezoane în care s-a remarcat foarte rar şi a fost învins constant de coechipierul său Nico Rosberg, Michael Schumacher a înregistrat progrese vizibile în acest an, reuşind să obţină locurile patru, trei şi doi pe grilele de start din Australia, Malaysia şi, respectiv, China.

Ross Brawn, şeful Mercedes, crede că aceasta revenire de formă reprezintă o veste foarte bună pentru creşterea de popularitate a Formulei 1.

"Am crezut tot timpul că Schumacher poate produce rezultatele pe care le-am văzut cu toţii în cariera lui, dar nu am avut un monopost suficient de bun. Este grozav pentru echipă, pentru el şi pentru Formula 1. Să-l vedem pe Schumacher acolo sus este un bonus grozav pentru Formula 1 în general", a declarat britanicul.

Totuşi, Brawn consideră că este prematur să înceapă negocierile cu Schumacher privind oportunitatea de a-şi prelungi contractul cu Mercedes scadent la finalul acestui sezon.

"Totul este deschis oricărui rezultat.

Dacă el consideră că este bine pentru el şi pentru noi şi lucrurile merg bine, atunci de ce să se oprească? Dar mai este mult până când vom ajunge acolo. Este un pilot fantastic, un membru fantastic al echipei, dar trebuie să lăsăm lucrurile să-şi urmeze cursul natural. La un moment dat pe parcursul anului va deveni evident ce este mai bine pentru el şi pentru noi. Sunt sigur că nu va fi o decizie dificilă, dar este mult prea devreme să speculăm despre ce se va întâmpla", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (10)

  • Sa vedem
    Daca o sa castige o cursa sau mai multe, sau cel putin sa se bata la victorii, eu cred ca isi va prelungi contractul, dar daca va a vea parte de cateva dezamagiri nu cred ca il mai vedem si la anul.
    10 1
  • Marian
    NU SE POATE... De la reintoarcerea sa are doar ghinion! pacat pu Schumi!...
    parea o cursa frumoasa pu Schumi dar s-a ruinat... Cit imi este de ciuda. Off!..
    22 3
  • Îmi ajunge !
    Pur şi simplu nu pot să cred ce i se întâmplă lui Schumacher. Cred doua sezeoane şi incă 3 curse din sezonul ăsta mi-au ajuns. Nu mai pot să privesc cum este umilit, în lipsa unui material tehnic competitiv (iar asta include şi echipa tehnică).
    23 1
  • pacat
    eu cred ca i se pregateste fortat plecarea
    3 8
  • M.Schumacher
    Puteti sesiza ce caracter moral de calitate are acest om? Zeci, sute sau mii de lovituri (accidente, atacuri verbale, ghinioane,s.a.)a primit omul asta in viata sa de pilot in F1 dar peste toate a trecut triumfator, inca mai este pe picioare,cu capul pe umeri, si inca-l mai poti vedea zambind. Nu gasesc cuvinte cu care sa-l laud atat cat merita si cu care sa-mi arat respectul fata de el.
    23 1
  • Speed:mi-a placut comentariul tau,insa..
    ma intreb pana cand va continua aceasta serie de esecuri:(?!Am tot asteptat`` cursa urmatoare``si ...dezamagire(si asa se duc cursele).Imi doream sa-l vad zambind pe podium,nu de pe margine,dar inca o data a fost privat de acest lucru.
    6 1
  • Bravo Speed!
    Exact asa gandesc si eu despre Schumi!
    7 1
  • Cu parere de rau
    Trebuie sa recunoastem ca schumacher astazi nu a fost la nivelul coechipierului sau dar dupa cum stim in china rosberg s-a prezentat mult mai bine si este circuitul lui favorit ce credeati ca se intampla astazi button reusea sa treaca de el ...rosberg era la un moment dat la 6.8 secunde deci china nu ii prieste lui schumacher, haideti sa privim increzatori de ex schumi e bun pe monaco pe spania pe spa vin circuitele adevarate si sper o victorie daca schumacher castiga macar odata sigur nu va renunta si isi va prelungi contractul ultimatul este urmatoarea cursa trebuie sa vina macar pe locul 5-6 ca sa fie cat de cat echitabil desi masina mercedes este in momentul de fata capabila de victorie... eu sunt fan schumi si il urmaresc de mai bine de 12 ani fara el formula 1 este moarta dar toate au un sfarsit si trebuie sa ne impacam cu ideea ca chiar daca schumi numai reuseste o victorie sa incercam sa uitam peroada asta mercedes si sa ne alimentam cu, cursele pe care le facea inainte .... sper sa revina cat mai sus ...
    5 5
  • logon
    In puncte cred ca reusea sa se claseze,in plus erau doar la inceputul cursei,lucrurile se puteau schimba in bine pt Schumacher.Oricum degeaba discutam si ne dam cu parerea acum,nu avem de unde sa stim ce avea sa se intample.Sa inteleg ca tu nu esti prea increzator ca Schumacher mai e capabil sa castige o cursa(trist)Sper ca ceilalti fani nu gandesc la fel.
    6 1
  • VALY
    nu ca nu sunt increzator ca numai castiga dar doar ca in cazul in care nu va reusi acest lucru s-a vedem alt schumacher acel schumacher care ii batea pe toti asa cum declara si eddie jordan schumacher vrea sa-i bata pe toti asta e stilul lui de asta e aici cu schumacher pe pista ai permanent o senzatie e acolo poate face ceva, plus ca ghinioanele s-au spart in capul lui masina este buna dar o masina blestemata parca sper sa incheie seria de ghinioane si sa castige sau macar sa fie in fata in orice caz dupa cum mai am spus in china rosberg este fff bun dar asteptam restul circuitelor... personal schumacher nu mai are ce sa-mi demonstreze stilul lui este unic fresutrarea mea este ca in caz de insucces va renunta la formula 1 ... chiar si asa omul schumacher nu va disparea din viata noastra a fanilor
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru