Briatore: "Nu stiu daca Piquet Jr. va pilota in Ungaria"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 14.07.2009
Flavio Briatore a refuzat sa comenteze speculatiile despre o posibila indepartare a lui Nelson Piquet Jr de la Renault, sustinand ca nu stie daca brazilianul va pilota in Ungaria.

Weekendul Marelui Premiu al Germaniei a fost marcat de zvonurile tot mai persiste ca Sebastien Bourdais va fi concediat de la Toro Rosso cel tarziu miercuri, insa francezul nu este singurul pilot aflat sub presiunea de a-si pierde postul.

Presa internationala a relatat ca viitorul lui Nelson Piquet Jr. la Renault este de asemenea in pericol, intrucat brazilianul nu a reusit sa castige niciun punct in acest sezon.

In plus, speculatiile au fost alimentate marti de refuzul lui Flavio Briatore, seful Renault, de a-l confirma pe Piquet pentru urmatoare cursa, ce va avea loc la Budapesta. "Nu stiu daca Piquet Jr. va pilota la Hungaroring. Poate voi fi chiar eu in masina", a declarat oficialul italian pentru publicatia Autosport.

Cu toate acestea, Piquet Jr. a sugerat ca va continua alaturi de Renault, cel putin pentru Marele Premiu al Ungariei de peste doua saptamani. "Echipa mi-a promis ca eu si Fernando Alonso vom avea aceeasi masina in urmatoarea cursa", a precizat brazilianul pe contul sau de Twitter, referindu-se la faptul ca Renault va implementa si pe monopostul sau update-urile utilizate in weekend de coechipierul sau.

In cazul in care speculatiile vor prinde contur si se vor materializa, locul lui Piquet Jr va fi luat, cel mai probabil, de Romain Grosjean, actualul pilot de rezerva al celor de la Renault.

Pe de alta parte, Lucas di Grassi a anuntat marti ca nu doreste sa concureze in Formula 1, preferand sa se concentreze pe cucerirea titlul in GP2.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • RECLAMA VS BRIATORE
    MA INTREB CINE VA MAI PARTICIPA IN UNGARIA?
    0 0
  • Renault
    as vrea sa-l vad pe Grosjean..Piquet m-a cam lamurit.
    0 0
  • Piquet jr
    Eu nu cred ca Piquet e un pilot slab. Problema e ca a avut un coechipier puternic si nu a fost ajutat nici de masina. oricum cred ca este peste Kovalainen si peste Fisichella ( cei care putem spune ca i-a inlocuit).
    0 0
  • absolut
    Piquet si Bourdais nu au ce cauta in F1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru