Briatore: "Renault are un viitor solid in F1"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.02.2009
Flavio Briatore sustine ca viitorul echipei Renault este asigurat pe termen lung, desi ING Group, sponsorul principal al echipei, a anuntat ca se retrage din F1.

ING a anuntat oficial ca va renunta la toate programele de sponsorizare din Formula 1 la finalul acestui an. Cea mai afectata de aceasta decizie este Renault F1 Team, care a primit aproximativ 30 de milioane de euro pe sezon din partea bancii olandeze in ultimii trei ani.

Chiar daca gaura in bugetul echipei va fi greu de acoperit in contextul crizei financiare, Flavio Briatore, seful Renault F1 Team, spune ca reducerea costurilor in F1 va ajuta echipa sa aiba un viitor solid.

"In ultimii trei ani, echipa si ING s-au bucurat de recunoastere si de o relatie plina de succese", a declarat Briatore in cadrul unui comunicat al echipei franceze. "ING a fost un partener entuziast pentru Renault in toate privintele. A fost o adevarata poveste de succes si a devenit un brand recunoscut in toata lumea datorita programului de sponsorizare cu echipa si cu Formula 1".

"Totusi, am fost constienti de ceva timp ca actualul climat economic cerea restructuraria sportului, iar FOTA s-a miscat in directia cea buna.

Reducerea drastica a costurilor a fost pe agenda FOTA ca una dintre principalele preocupari si, cu pachetul de masuri adoptat, suntem increzatori ca putem garanta un viitor solid pentru echipa noastra si pentru Formula 1".

Via | Renault F1 Team

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @Sigur :) Viitor solid :)
    Cred ca la anul se retrag si astia. Renaul are vanzari dezastruoase. Asta si pentru ca sunt masini naspa... dar si pentru ca au oferte neinteresante! Cel putin asa zic analistii :)))
    0 0
  • Si tu te pricepi la masini
    Esti talentat rau man.
    Foarte interesant ce masini najpa face Renault. Din acest motiv fac cele mai sigure masini: vezi Laguna, Meganne.
    Tine-ti parerile astea inteligente pentru tine !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru