Briatore: “Schumacher nu va progresa in 2010”

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.05.2010
Flavio Briatore crede ca Michael Schumacher va esua in tentativa de a obtine rezultate pozitive in sezonul 2010.

Michael Schumacher a revenit in Formula 1 dupa o absenta de trei sezoane, insa a fost dominat cu autoritate de coechipierul sau Nico Rosberg si a fost surclasat de debutanti  precum Jaime Alguersuari sau Vitaly Petrov.

Germanul a admis ca problemele sale se leaga de comportamentul diferit al pneurilor comparativ cu sezonul 2006, insa Flavio Briatore nu ii da nicio sansa de revenire.

Italianul a colaborat indeaproape cu Schumacher la Benetton, cei doi cucerind impreuna doua titluri mondiale in 1994 si 1995, insa nu crede ca fostul sau pilot poate inregistra progrese pe parcursul anului 2010.

“Din contra, cred ca va fi din ce in ce mai greu pentru el. Nu stiu cum poate recupera, deoarece are o concurenta de foc. A decis sa revina fara sa se gandeasca  la faptul ca, in patru ani, monoposturile si pneurile s-au schimbat radical”, a declarat el pentru publicatia italiana Autosporint.

In plus, Briatore a admis ca Schumacher are parte de rivali mult mai puternici in acest sezon comparativ cu cei mpotriva carora a concurat pana in 2006.

“Intotdeauna am spus ca va fi dificil pentru el sa stea in fata lui Rosberg.

Nu poti reveni intr-un sport atat de competitiv dupa patru sau cinci ani. Prost a facut-o, dar a plecat dupa numai un sezon. Astazi a gasit insa competitiori dificili, pentru ca in F1 nu au mai fost niciodata atat de multi piloti buni, precum Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Nico Rosberg”, a mai precizat Briatore.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • evidenta lui Rosberg creata de Schumacher!!!
    se observa bine ca prin Schumacher, Rosberg isi face mare-mare contrast si autoritate...
    9 2
  • chiar si daca se retrage dupa acest sezon fara reusita, omul e dator sa incerce in viata cat mai multe, cat poate...mai bine asa decat sa se fi trezit la batranete ca multi altii zicand: "cear fi fost daca"....nu cred sa ii para prea rau
    8 1
  • Pt. Automarket: PROBLEMA F1 CHAMP
    Nu pot selecta echipa Williams. Nu e vorba de capacitatea de a intelege F1CHAMP ci pur si simplu cred ca este ceva tehnic de la voi. Am dat click pe ea de mai multe ori si pur si simplu nu se selecteaza. Multumesc
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru