Briatore sugerează că Vettel nu este pregătit să concureze pentru Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.09.2011
Flavio Briatore consideră că Sebastian Vettel ar trebui să plece la Scuderia Ferrari până când nu va deveni un pilot mai matur.

Sebastian Vettel şi-a prelungit contractul cu Red Bull Racing până la finalul sezonului 2014, echipa reuşind astfel să-şi asigure serviciile sale pe termen lung cu scopul de a evita o potenţială plecare la o altă echipă de top.

Germanul nu a exclus posibilitatea de a concura la un moment dat al carierei pentru Scuderia Ferrari, însă managerul Flavio Briatore a sugerat că acesta nu este suficient de matur pentru o astfel de provocare.

"Evident, Ferrari este o echipă fascinantă, dar el ar trebui să meargă acolo unde poate câştiga. La Ferrari ar avea şi o responsabilitate mai mare ca pilot, iar presiunea este mai mare. Fernando Alonso poate face faţă doar pentru că este deja matur", a declarat italianul.

Vettel este considerat pilotul numărul 1 al celor de la Red Bull, iar Briatore a fost întotdeauna în favoarea ordinelor de echipă. Acest lucru nu îl împiedica însă să observe performanţele realizate de Mark Webber la Red Bull comparativ cu cele ale foştilor coechipieri ai lui Michael Schumacher.

"În fiecare sport exista un numărul 1.

În prezent, Vettel este numărul 1 în Formula 1. Dar Webber lupta pentru locul doi în clasamentul general. Este o performanţă care nu ar trebui subestimată, pentru că de multe ori coechipierii lui Michael Schumacher nu au avut succes", a mai precizat Briatore, care printre altele este şi managerul pilotului australian.

Via | SportingLife

Comentarii (4)

  • @Briatore
    Irvine 1999 - Vicecampion, Barrichello 2002 si 2004... Vicecampion. Se pare ca au avut destul de mult succes. Irvine 4 ani si un titlul de vicecampion, Barrichello 5 ani si 2 titluri.
    5 5
  • braiatore
    e pregatit fetel sa-l bata la c*r oricand pe Alonso. Dar .... doar pentru atat sa mearga la Ferrari?
    4 11
  • irvine 1999
    trebuia ca irvine sa fie campion dar datorita negasirii rotii la schimbul de cauciucuri na mai fost s-a preferat asteptarea lu schumi ca si campion datorita muncii depuse, schumi a avut accidentul cand sia rupt piciorul
    4 1
  • ferrari+Briatore
    Dar ferrari este pregatita sa-l primeasca pe Vettel ?Este in stare sa-i ofere o masina campioana si o echipa campioana ?-RASPUNS -NUUUUUUUUU.Restul declaratiei este numai marketing.Tot tiganul isi lauda ciocanul!!!!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru