Button: "Am simtit ca trebuie sa plec de la Brawn GP"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.12.2009
Jenson Button a sugerat ca a simtit nevoia sa plece de la Brawn GP dupa ce a cucerit titlul mondial in acest an.

Dupa mai multe sezoane pline de dezamagiri, Button si-a vazut visul cu ochii si a cucerit titlul mondial cu Brawn GP in acest sezon.

Cu toate acestea, britanicul a decis sa paraseasca echipa lui Ross Brawn, semnand un contract pe trei ani cu rivalii de la McLaren. Desi presa internationala a speculat ca banii au reprezentat principalul argument pentru aceasta decizie, Button sustine ca avea nevoie de aer proaspat pentru o noua provocare.

"Am simtit ca trebuie sa fac asta pentru cariera mea. Scopul a fost intotdeauna sa castig titlul mondial cu Honda sau Brawn, asa cum este cunoscuta acum, si am reusit sa ne indeplinim obiectivul in 2009. Sunt entuziasmat, dar in acelasi timp si foarte trist sa parasesc echipa pentru care am concurat 7 ani. Dar toate lucrurile bune au un sfarsit, iar noi am terminat pe o panta ascendenta", a declarat britanicul pentru publicatia Autosport.

Button il va avea drept coechipier pe Lewis Hamilton, McLaren devenind astfel prima echipa dupa 1989 care aliniaza la start doi campioni mondiali.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru