Button cere ajutorul lui Alonso în lupta pentru titlu

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 25.06.2011
Jenson Button consideră că Fernando Alonso trebuie să lupte pentru victorii pentru a putea avea şanse la titlul mondial în lupta cu Sebastian Vettel.

Sebastian Vettel a obţinut cinci victorii în primele şapte etape ale sezonului şi s-a instalat confortabil în fruntea clasamentului general.

Singurii care au reuşit să întrerupă sirul impresionant de victorii ale germanului au fost Jenson Button şi Lewis Hamilton, însă primul dintre ei consideră că unica metoda de a-l învinge pe Vettel este ca Fernando Alonso să se implice activ în lupta pentru victorii.

"Avem nevoie de mai mult decât (n.r - performanţele) mele şi ale lui Hamilton pentru a lupta cu Vettel. Avem nevoie de Ferrari. Dacă sunt mai rapizi decât noi ne vor lua din puncte, aşa că este periculos. Dar cred că am prefera să ne asumăm riscul ca ei să fie competitivi şi să sperăm că putem face o treabă mai bună decât ambele echipe. Vettel rămâne omul de bătut, dar monopostul lui Alonso a funcţionat bine în Canada. Au avut un sistem DRS foarte eficient şi o prestaţie foarte bună în calificări, de care nu vor avea parte aici. Alonso a avut două curse în care a simţit că putea face mai mult, iar într-una dintre cursele sale de casa va fi motivat", a declarat britanicul citat de publicaţia The Guardian.

După numai şapte etape, Button trebuie să recupereze un deficit de 60 de puncte fata de Vettel, în timp ce Alonso este la 98 de puncte în spatele liderului.

Via | The Guardian

Taguri: Alonso, Button, Vettel

Comentarii (4)

  • Bafta Ferrari si Mclaren!
    14 8
  • bafta ferrari
    speram intr-un rezultat bun din partea ferrari la valencia. sa vedem ambele monoposturi pe podium ar fi superb. fortza ferrari
    10 14
  • Bafta Red Bull!
    7 11
  • El vrea Butoane, vrea, dar atât poate (Alonso). Fanii Mcl şi Ferry fac front comun .... ce frumos! Vise fanilor, ia fetel caşcavalu vreţi nu vreţi. Asta este, e cel mai bun. Webber nu face mare lucru cu aceeaşi maşină. Dap, aceeaşi maşină, terminaţi cu fanteziile
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru