Button dezvăluie că a primit o ofertă de la Ferrari în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.04.2012
Jenson Button a confirmat că a primit anul trecut oferte din partea altor echipe înainte de a semna prelungirea contractului cu McLaren, una dintre ele venind de la Ferrari.

Jenson Button a semnat anul trecut un contract pe termen lung cu McLaren estimat la o durată de trei ani, însă negocierile au fost destul de dificile în condiţiile în care pilotul britanic a fost curtat şi de alte echipe majore din competiţie.

Până în prezent era cunoscut faptul că Button a refuzat în luna octombrie a anului trecut o ofertă de a concura pentru Red Red Bull Racing începând din sezonul 2013, însă agenţia de presă Estado din Brazilia a dezvăluit că şi Ferrari a fost interesată de serviciile sale. Întrebat cum comentează această informaţie, englezul a confirmat interesul echipelor rivale, însă a evitat să menţioneze numele vreunei echipe.

"Am fost bucuros să ştiu că munca mea este respectată. A trebuit să ascult ceea ce unele dintre celelalte echipe puteau să-mi ofere", a precizat el.

Informaţia este cu atât mai interesantă cu cât Felipe Massa avea deja contract pentru sezonul 2012 şi insista în presă că nu intenţionează să renunţe la serviciile brazilianului.

În cele din urmă, Massa ar putea fi înlocuit cel mai târziu în sezonul 2013 de Sergio Perez de la Sauber, care a impresionat în cursa pe ploaie din Malaysia şi face parte din Academia de Piloţi a Scuderiei.

Via | GMM

Comentarii (3)

  • mierlă
    si cand te gandesti ca era gata sa iasa din F1 odata cu defuncta Honda ...
    El a fost mereu valoros, dar a prins tarziu o masina calumea. Probabil ca mai sunt astfel de piloti care inca nu se vad din cauza materialului de concurs dar care ar pune probleme serioase celor deja consacrati.
    20 0
  • Pai de fapt aici este marea greseala care o fac toti,sa considere ca vreunul dintre pilotii care ajung in F1 este fara talent;fara experienta,eventual,in rest,unul e mai talentat decat altul,asta e clar,plus ca unii devin din ce in ce mai buni odata cu trecerea timpului,cu exemplu,aici,de fata,adica Button.
    E normal sa avem antipatiile sau simpatiile noastre personale dar mai normal ar fii sa iubim F1 pur si simplu,pentru ceea ce este ea,adica o adunatura de mari piloti si cateva echipe care incearca sa le puna la dispozitie un material cat mai bun de concurs,care,uneori iasa,alteori nu,si sa nu ne mai luam de gat degeaba,ca azi castiga Hamilton si maine Alonso sau poate revine Shumi,Vettel sau pur si simplu va apare altul care pana acum nu a facut nimic si va spulbera totul in jurul sau,gen cum era sa se intample cu Perez.
    2 0
  • @klausnake
    gresesti, nu e adevarat ca un pilot devine mai bun odata cu trecerea anilor. Adica nu se intampla asta decat foarte putin timp, 1-2 ani de acomodare. Apoi poate o perioada nici aia lunga de mentinere si dupa 25 de ani (da, doar 25, poate un pic mai mult, nu sunt numere fixe dar cam pe aici ne invartim) incepe un regres lent. Dupa 35 de ani deja te gandesti la plecare.... in ciuda experientei acumulate. Talentul e de la Dumnezeu, experienta (cea mai mare parte) se castiga in anii de formule inferioare. Rapiditatea este o insusire a tineretii odata ce, cele doua aspecte de mai sus au fost bifate. Cand ajungi in F1 si esti bun nu ar trebui sa fie o problema sa bati coechipierul mai experimentat dar mai batran. Daca nu o faci, cam pa.

    ps: experienta nu este acelasi lucru cu timpul cat mai lung in care dobandesti cunostinte. Se refera mai degraba la cantitatea acestora. Timpul poate fi si scurt.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru