Button, incantat dupa victoria de prestigiu de la Melbourne

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.03.2009
Jenson Button s-a declarat incantat de performanta obtinuta in Marele Premiu al Australiei si spera sa repte rezultatul in cursa de la Sepang.

Button a dominat autoritar Marele Premiu al Australiei din weekendul care tocmai a trecut, reusind sa se mentina pe prima pozitie pe tot parcursul cursei.

La conferinta de presa de dupa cursa englezul s-a declarat maguilit de performanta sa, venita la capatul unei perioade extrem de dificile pentru echipa din Brackley dupa retragerea constructorului Honda din Formula 1.

"Este un final de basm pentru prima cursa si sper sa putem continua in acest mod. Stiu ca vom lupta in fiecare moment pentru a mentine masina competitiva. Intreaga echipa a facut o treaba fantastica si trebuie sa continuam in acest mod", a declarat englezul emotionat.

Desi din exterior victoria repurtata de Button a parut una facila, pilotul echipei Brawn GP a descris emotiile traite la volanul monopostului BGP 001. "Cred ca intotdeauna pare mai usor decat este in realitate. Primele tururi ale cursei au fost grozave, apoi am reusit sa mentin forma buna. Cand a intrat safety car-ul pe pista m-am chinuit foarte mult sa incalzesc pneurile si am avut probleme cu vibratia acestora.

Sa fii in frunte ar trebui sa fie usor, dar nu este deloc asa. A fost o zi grozava. Unii oameni ar putea spune ca este pacat ca s-a incheiat sub safety car, dar mie nu imi pasa. Am castigat o cursa astazi si asta e tot ce ma intereseaza. Au fost cateva luni traumatizante pentru noi, nici nu pot explica cat de greu ne-a fost".

In ciuda dominatiei autoritare de la Melbourne, Button a admis ca a comis o greseala in momentul in care a efectuat cea de-a doua intrare la boxe. "Am facut o greseala la intrarea la boxe. A fost frustrant pentru ca eram in a doua treapa a liniei de start cand am intrat la boxe. A fost confuz pentru ca Massa era in fata, dar am facut o greseala. A fost dificil, dar am ajuns acolo". Button a castigat duminica a doua cursa din cariera si a consemnat a 200-a victorie a unui pilot englez in Formula 1.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @Admini
    Ce ati vrut sa spuneti aici baieti: "Button a castigat duminica a doua cursa din cariera si a consemnat a doua victorie a unui pilot englez in Formula 1" ?????????
    0 0
  • @NeoGalaxy
    E vorba, de fapt, de victoria cu numarul 200 a unui pilot englez in F1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru