Button: "Nu am nicio scuză dacă nu câştig titlul în 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.02.2012
Jenson Button consideră că are tot ce este nevoie pentru a câştiga titlul mondial în acest sezon alături de McLaren.

Jenson Button priveşte cu încredere spre cel de-al treilea sezon petrecut alături de McLaren şi crede că a sosit momentul potrivit pentru a lupta pentru titlul mondial.

Britanicul îşi justifică această afirmaţie prin faptul că procesul de integrare în echipa derulat în ultimii doi ani s-a încheiat cu succes.

"Am crezut că primul meu an la McLaren va fi dificil, dar a fost un an destul de bun. Anul trecut am simţit că am făcut tot ce puteam cu maşina, că am crescut cu echipa şi m-am simţit o parte importantă în cadrul McLaren. Aşa că nu am nicio scuză în acest an. Simt că avem totul. Relaţia pe care o am cu inginerii mei este foarte bună şi nu există posibilitatea să cădem şi să spunem 'acesta este motivul pentru care nu am câştigat în 2012'. Aşa că ar fi incredibil să câştig titlul mondial cu McLaren. Ar fi minunat să câştig orice, dar ar înseamnă şi mai mult să câştig cu o echipă în care am fost de doi ani şi cu care am avut o relaţie atât de bună", a declarat britanicul.

Declaraţiile britanicului vin în contextul în care McLaren nu a reuşit să impresioneze în teste prin timpii obţinuţi pe circuit, însă Button îi linişteşte pe fani şi insistă că monopostul MP4-27 este competitiv.

"Suntem în grafic.

Nu putem spune că suntem cu o secundă şi jumătate mai rapizi decât toată lumea, dar nu putem spune că nu suntem rapizi. Monopostul este bun de pilotat, mă simt confortabil în el şi face tot ce te aştepţi. Acum doar îl dezvoltăm pentru prima cursă. Mă simt foarte încrezător în abilitatea mea şi totul merge în direcţia potrivită, aşa că sunt mulţumit", a mai precizat el.

Via | SkySports

Comentarii (4)

  • Sa dea Domnul!
    20 6
  • calubalan
    tu Butoane nu .... da' sa vezi la Alonso cate scuze poate gasi. Si asta nu-i nimic; sa-i vezi pe fani cu cata inventivitate adauga la ele ...
    8 1
  • Button
    Tace si face.
    Respect
    7 0
  • Victor T
    @Button
    Daca nu va castiga titlul, inseamna ca a gresit pe undeva, daca va castiga inseamna ca Hamilton este pe faras deja si cei de la McLaren isi cauta un alt pilot care sa formeze o echipa cu Button. Dar realitatea din teren nu este cum declara fiecare. Probabil dupa primele 2 curse, atat Button cat si alti piloti vor incepe cu explicarea scuzelor. Iar campionii scuzelor se anunta de pe acum, cei de la Lotus.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru