Button regretă că nu a luptat cu Vettel pentru victorie

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.09.2011
Jenson Button regretă startul slab de cursă în urma căruia nu a putut reprezenta o ameninţare pentru Sebastian Vettel, chiar dacă a reuşit să termine pe locul doi.

Jenson Button a plecat de pe poziţia a treia a grilei în Marele Premiu al Italiei, însă a coborât până pe locul şapte la start şi a fost nevoit să lupte pentru a reveni în top.

El i-a depăşit succesiv pe Lewis Hamilton, Michael Schumacher şi Fernando Alonso şi a terminat cursa pe locul doi, însă nu a avut timp să recupereze diferenţa faţă de câştigătorul Sebastian Vettel.

"A fost o cursă cu adevărat plăcută, în care m-am luptat cu Hamilton, cu Schumacher şi cu Alonso. A fost o cursă bună, dar nu a fost pentru victorie, ceea ce este păcat, dar întotdeauna este greu când cazi pe şapte. Am avut un start greu, dar a fost foarte plăcut, iar aici atmosfera este electrică."

"Trebuie să ne adunăm în weekendurile de cursă şi sperăm să luptăm cu Vettel. Nu ştiu dacă aş fi putut lupta cu el duminică. Este păcat că am avut un start atât de prost. Este o problemă minoră, dar te poate costa mult timp. Am făcut o treabă foarte bună la opririle la boxe.

Este grozav să termin pe locul doi, dar întotdeauna vrei mai mult", a precizat fostul campion mondial la conferinţa de presă.

Via | FIA

Taguri: Button, McLaren, Monza

Comentarii (4)

  • barichelu
    buton e cel mai baiat bun din toti
    11 5
  • In ultimele 4 curse e singurul care a contat cu adevarat pentru Mclaren
    7 3
  • barichelu
    Nu mai bun decat toti, e mai bun ca Hammerton.Asa scrie in clasament.
    4 3
  • ca caracter ziceam eu
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru