Button speră să revină în lupta pentru titlu

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.06.2012
Jenson Button speră să treacă peste perioada dificilă pe care o traversează şi să revină în lupta pentru titlu printr-o performanţă majoră la Valencia.

Jenson Button a început în forţă sezonul 2012 al Formulei 1, printr-o victorie în Australia şi un loc pe podium în China. În mod misterios, britanicul nu a mai reuşit să repete aceste performanţe şi în ultimele patru curse, pe parcursul cărora a câştigat doar două puncte.

Într-o ultimă încercare de a descoperi setările potrivite pentru monopostul McLaren, el va copia setările coechipierului său Lewis Hamilton şi îşi propune să obţină la Valencia un rezultat care să-l readucă în lupta pentru titlul mondial.

"În ultimele curse nu am obţinut rezultatele pe care mi le-aş fi dorit, dar mai sunt 13 curse. Am văzut câştigători diferiţi şi nu există niciun lider detaşat, aşa că obiectivul este să obţin un rezultat decent pentru ca aspiraţiile mele pentru titlul mondial să revină pe linia de plutire", a declarat britanicul în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Europei.

După primele şapte curse ale sezonului, Button ocupa doar locul 8 în clasamentul general cu 45 de puncte, de aproape două ori mai puţine decât liderul Hamilton.

Via | McLaren

Comentarii (3)

  • Bye bye Jenson :))))
    Jenson ii "supersmart" si vrea mereu sa isi bata coechipierul. Asta spune sarpele de Whitmarsh dupa cursa din Australia. Acum unde ii Jenson? :)))))))) What a f..k is happening with Jenson? A.. stiu ce... he is developing the car... :)) Jenson acuma o sa castige la Valencia pentru ca ii "supersmart"... Apropo Whitmarsh... scoate cash-ul daca nu vrei sa lupti la anul cu supersmartul tau pentru locurile 5-6 :)))
    6 13
  • omule astai sigur esti dus rau cu pluta
    8 5
  • Chiar asa,
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru