Button: "Un Alonso fericit inseamna un Alonso rapid"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.02.2010
Jenson Button considera ca optimismul lui Fernando Alonso nu se poate traduce decat printr-o masina foarte buna pe care Ferrari i-a pus-o la dispozitie spaniolului. "Asta nu e bine pentru noi", crede britanicul.

Jenson Button este ingrijorat de starea pozitiva de spirit pe care o afiseaza Fernando Alonso inaintea debutului sezonului 2010 a Campionatului Mondial de Formula 1. Intr-un interviu acordat publicatiei spaniole Marca, campionul mondial en-titre, acum la McLaren, confirma opiniile specialistilor care vad noua masina Ferrari ca pe principala favorita la titlul mondial in acest sezon.

Vad un Alonso fericit, iar asta nu e bine pentru noi. daca Alonso este fericit inseamna ca este foarte rapid, spune Button, care va testa pentru McLaren joi si sambata la Barcelona.

Pe de alta parte, spaniolul Marc Gene, unul dintre pilotii de teste ai celor de la Ferrari, considera ca forma de moment a monopostului F10 pilotat de Alonso nu trebuie luata ca o regula pentru intreg sezonul. "Masina este foarte fiabila, iar pilotii sunt foarte fericiti, insa trebuie sa avem mare grija. Dupa fiasco-ul din 2009, nu ne mai facem iluzii, chiar daca F10 pare o masina foarte buna", spune Gene.

Comentarii (1)

  • ctlnmihai
    Button: "Un Alonso fericit inseamna un Alonso rapid"
    Joi si sambata testeaza Button ptr. Mclaren
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru