Button va pilota un McLaren din 1986 la Festivalul Goodwood

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.06.2010
Jenson Button va face o demonstraţie cu un monopost McLaren MP4/2C pilotat de Alain Prost în 1986 în cadrul Festivalului Goodwood din luna iulie.

Cu numai o săptămână înainte de Marele Premiu al Marii Britanii va avea loc tradiţionalul festival al vitezei de la Goodwood.

În cadrul popularului eveniment, Jenson Button va face o demonstraţie la volanul unui monopost McLaren-TAG MP4/2C, care a fost pilotat în 1986 de cvadruplul campion mondial Alain Prost.

"Valencia este ultima cursa înainte de două evenimente importante în Marea Britanie: cursa noastră de acasă de la Silverstone şi, înainte de asta, Festivalul Goodwood. Fanii vor fi prezenţi în număr mare la ambele evenimente şi, în calitate de campion mondial, le aştept cu nerăbdare pe amândouă. Silverstone va reprezenta o experienţă grozavă şi îmi voi îndeplini visul copilăriei de a pilota unul dintre monoposturile clasice McLaren ale lui Alain Prost, MP4/2C, la Goodwood. Uneori nici nu-mi vine să cred cât de norocos sunt", a declarat englezul.

Festivalul de viteză de la Goodwood va avea loc în weekendul 2-4 iulie, la acesta particand în mod tradiţional numeroşi piloţi din diverse ramuri ale sporturilor cu motor.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru