Button vrea sa ramana la McLaren doar pana in 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.08.2011
Jenson Button asteapta ca McLaren sa-si prelungeasca unilateral contractul pentru 2012, insa nu este tentat sa semneze un nou acord multianual.

Contractul lui Jenson Button cu McLaren expira la finalul acestui sezon, insa echipa britanica are optiunea de a-i prelungi unilateral intelegerea pana la finalul lui 2012, indiferent de dorinta pilotului.

Presa internationala a speculat ca mclaren amana o decizie in acest sens in incercarea de a-l convinge pe fostul campion mondial sa semneze un nou contract pe termen lung, insa britanicul a sugerat ca nu este interesat de o astfel de oferta.

Intrebat de Daily Express cand se va clarifica situatia sa contractuala pentru anul viitor, Button a replicat: "Ei bine, daca Martin Whitmarsh (n.r - seful McLaren) activeaza optiunea... Tot ce trebuie sa faca este sa spuna da, iar eu voi spune la randul meu da pentru ca vreau sa fiu aici anul viitor. Depinde de echipa cand vrea sa ma abordeze, dar eu sunt cel mai fericit cu acest monopost".

Chiar daca Button refuza semnarea unui nou contract, britanicii nu au alta solutie decat sa-i activeze optiunea pentru 2012, intrucat toti pilotii de top din Formula 1 au deja contracte pentru anul viitor.

Via | Daily Express

Taguri: Button, McLaren

Comentarii (5)

  • simona
    Mc Laren sunt cam VARZA!
    Cred si eu ca Button vrea sa plece!
    9 8
  • ferrari
    cred ca lui button incepe sa.i placa nuanta de rosu ferrari...parerea mea
    7 0
  • mobius
    ...
    Daca Button va ajunge la Ferrari, personal consider ca va fi foarte bine pentru Ferrari pentru ca isi va rezolva linia de piloti, in acest caz la McLaren ar putea ajunge alaturi de Hamilton, Kimi, o linie de piloti nu prea buna pentru echipa.
    3 1
  • Simona
    fetito tu la ce curse te uiti? sau baiata ce Dumnezeu esti. E a 2-a echipa a campionatului dupa RBR. cine sunt buni acum ferrari? :)))) cu 1 victorie :))) ?
    3 2
  • simona...
    dk mclaren sunt cam varza ferrari cum sunt?????? vb si tu de f1, mai bine zi ce ai facut azi de mancare ca poate la asta te pricepi (poate)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru