Campos confirma inscrierea in FOTA

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.09.2009
La finalul unei vizite facute de FIA la sediul Dallara, Campos Grand Prix a confirmat ca inscrierea in FOTA va fi oficializata in cateva saptamani.

O delegatie a Federatiei Internationale de Automobilism a vizitat recent sediul constructorului italian Dallara, care va produce monoposturile noii echipe Campos Grand Prix.

Potrivit informatiilor furnizate de oficialii Campos, FIA este multumita de progresele echipei, care va testa pentru prima oara pe circuit noul monopost la jumatatea lunii ianuarie.

Pe de alta parte, Campos a confirmat ca a depus cererea de inscriere in cadrul FOTA, aceasta urmand sa fie aprobata de Comitetul Executiv al organizatiei pe parcursul urmatoarelor saptamani. De asemenea, noua echipa va participa in acest weekend la intalnirea FOTA de la Marele Premiu al statului Singapore.

In plus, Campos a confirmat din nou ca va utiliza motoare construite de Cosworth cel putin in sezonul de debut, echipa fiind increzatoare ca va beneficia de un pachet tehnic competitiv.

Via | Motorsport

Taguri: Campos, Cosworth, FOTA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru