Campos vrea sa utilizeze motoare Ferrari in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.12.2009
Presedintele Campos Meta 1 a dezvaluit ca echipa pe care o conduce negociaza cu Ferrari furnizarea motoarelor incepand din sezonul 2011.

Campos a fost acceptata recent pe grila de start sezonul 2010 si va utiliza motoare Cosworth la debutul in Formula 1.

Cu toate acestea, echipa poarta deja negocieri cu Ferrari pentru a utiliza motoarele Scuderiei incepand din sezonul 2011, potrivit declaratiilor facute de Jose Ramon Carabante, presedintele Campos. "Intentia noastra este sa avem motoare Ferrari dupa anul cu Cosworth. Negocierile progreseaza bine", a declarat spaniolul pentru postul de radio Onda Cero.

Campos a semnat deja un contract cu Bruno Senna pentru sezonul urmator, insa echipa nu a decis inca numele coechipierului sau. Carabante a admis ca il doreste la echipa pe Pedro de la Rosa, actualul pilot de teste al celor de la McLaren, insa totul depinde de bugetul pe care team-ul il va avea la dispozitie. "Negocierile cu de la Rosa nu au fost intrerupte. Ar fi un vis daca va fi unul dintre pilotii nostri pentru sezonul viitor. Daca vom avea bugetul asigurat, va asigur ca Pedro de la Rosa este prima optiune", a adaugat el.

Cu toate acestea, Carabante a admis ca Pastor Maldonado si Vitaly Petrov raman principalele optiuni, intrucat acestia pot aduce fonduri prin intermediul sponsorilor.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru