Canada neaga organizarea unei curse in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.08.2009
Primarul orasului Montreal sustine ca nu a ajuns inca la o intelegere cu Bernie Ecclestone pentru organizarea Marelui Premiu al Canadei in sezonul 2010.

Bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a dezvaluit marti ca Marele Premiu al Canadei va reveni in calendarul competitional in sezonul urmator, fara sa ofere amanunte in acest sens.

Cu toate acestea, Gerald Tremblay, primarul orasului Montreal, sustine ca nu exista niciun acord intre cele doua parti si ca pretentiile financiare ale lui Ecclestone sunt exagerate.

Pe de alta parte, Ecclestone a afirmat in cadrul interviului acordat publicatiei Motorsport Aktuell ca intentioneaza ca circuitul de la Spa-Francorchamps sa gazduiasca curse doar o data la doi ani, in alternanta cu circuitul de la Nurburgring. Decizia ar fi una cu efecte negative, stiut fiind faptul ca Spa este unul dintre circuitele favorite ale pilotilor din Formula 1.

Desi suntem deja in luna august, FIA nu a publicat nici pana in prezent calendarul provizoriu al sezonului 2010, in primul rand din cauza incertitudinilor legate de prezenta anumitor circuite in 2010.

Via | Motorsport | F1Technical

Comentarii (1)

  • ...
    cea mai mare tampenie este sa organizeze cursa de la spa doar odata la 2 ani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru