Montreal

Miercuri, 30 Iulie 2014 | F1 TOP

Top 10 circuite de Formula 1 după numărul de curse găzduite

Şase circuite care au debutat în Formula 1 în anii '50 continuă să fie prezente şi astăzi în calendarul competiţional, iar cel mai "proaspăt" a fost construit în 1986.
Marti, 12 Iunie 2012 | Formula 1

McLaren explică secretul succesului lui Hamilton la Montreal

Martin Whitmarsh consideră că Lewis Hamilton este pilotul care gestionează cel mai bine actualele pneuri Pirelli, aceasta fiind explicaţia sa pentru victoria britanicului din Canada.
Marti, 12 Iunie 2012 | Formula 1

Schumacher susţine că are încredere deplină în Mercedes

Michael Schumacher consideră că defecţiunile tehnice sunt normale în Formula 1 şi insistă că are încredere deplină în echipa sa, în ciuda celor cinci abandonuri suferite în 2012.
Marti, 12 Iunie 2012 | Formula 1

Perez şi-a stabilit ca obiectiv să obţină o victorie în 2012

Sergio Perez este încrezător că poate obţine cel puţin o victorie pentru Sauber în acest sezon, după ce a terminat pe a treia treaptă a podiumului la Montreal.
Luni, 11 Iunie 2012 | Formula 1

Ferrari recunoaşte că a greşit strategia lui Alonso

Stefano Domenicali a admis că Fernando Alonso a avut o strategie greşită în Canada, însă susţine că eroarea a provenit din faptul că spaniolul nu a intrat la boxe simultan cu Sebastian Vettel.
Luni, 11 Iunie 2012 | Formula 1

Mercedes îi cere scuze lui Schumacher pentru defecţiunile tehnice

Ross Brawn i-a cerut scuze lui Michael Schumacher pentru şirul aparent nesfârşit de defecţiuni tehnice pe care germanul le-a suferit în acest sezon.
Luni, 11 Iunie 2012 | Formula 1

Alonso apară strategia Ferrari: "Ar fi fost o greşeală să intru din nou la boxe"

Fernando Alonso susţine că strategia adoptată la Montreal a fost corectă, chiar dacă a terminat pe locul cinci după ce a fost lider în prima parte a cursei.
Luni, 11 Iunie 2012 | Formula 1

Perez, luat prin surprindere de podiumul din Canada

Sergio Perez a admis că nu se aştepta să termine pe podium la Montreal după ce a plecat de pe locul al 15-lea al grilei de start.
Duminica, 10 Iunie 2012 | Formula 1

Hamilton a câştigat Marele Premiu al Canadei!

Lewis Hamilton a câştigat cursa de la Montreal la capătul unei luptei echilibrate cu Fernando Alonso şi Sebastian Vettel în care a pierdut timp la ambele opriri la boxe.
Duminica, 10 Iunie 2012 | Formula 1

Hamilton, precaut în aşteptarea primei victorii din 2012

Lewis Hamilton anticipează că Sebastian Vettel şi Fernando Alonso vor reprezenta un impediment major în încercarea de a obţine prima victorie din acest sezon.
Sambata, 09 Iunie 2012 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Canadei

Sebastian Vettel a obţinut la Montreal al doilea pole position din acest sezon şi va pleca din prima linie a grilei de start alături de Lewis Hamilton.
Sambata, 09 Iunie 2012 | Formula 1

Red Bull va concura în Canada cu un monopost ilegal!

Red Bull Racing este nevoită să concureze în Canada cu un sistem de răcire pentru frâne considerat ilegal de FIA, întrucât echipa nu dispune de componente de rezervă la Montreal.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 09 Iunie 2012 | Formula 1

Canada, antrenamente 3: Vettel îl învinge la limită pe Alonso

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente din Canada după ce l-a învins cu numai 0.006 secunde pe Fernando Alonso.
Sambata, 09 Iunie 2012 | Formula 1

McLaren şi Ferrari anticipează strategii cu o singură oprire la boxe în Canada

McLaren şi Ferrari consideră că există şanse mari ca unii piloţi să opteze pentru strategii cu o singură oprire la boxe în cursa de duminică din Canada.
Sambata, 09 Iunie 2012 | Formula 1

Ferrari va utiliza în Canada noul sistem de evacuare

Ferrari este determinată să mizeze în Canada pe noul sistem de evacuare evaluat în antrenamente, după ce Fernando Alonso şi Felipe Massa s-au declarat mulţumiţi de performanţele acestuia.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Formula 1

Canada, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente de la Montreal, însă de data aceasta i-a devansat pe piloţii Ferrari, Fernando Alonso şi Felipe Massa.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Formula 1

Canada, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Montreal, în care Heikki Kovalainen a suferit un accident major fără să fie rănit.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Formula 1

Schumacher sugerează că este capabil să câştige în Canada

Michael Schumacher a transmis un puternic mesaj rivalilor că se aşteaptă să lupte pentru victorie în Canada, pe baza performanţei obţinute în calificările de la Monaco.
Joi, 07 Iunie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Canada: Urmează al şaptelea câştigător în şapte curse?

Sezonul 2012 al Formulei 1 continuă să fie unul imprevizibil, iar Lewis Hamilton şi Michael Schumacher au potenţialul de a deveni al şaptelea câştigător în tot atâtea curse.
Marti, 05 Iunie 2012 | Formula 1

Alonso: Sunt lider în clasament? Acesta este doar începutul!"

Fernando Alonso nu este impresionat de poziţia de lider din clasamentul general şi spune că acest loc este important doar la finalul campionatului.

Tag-uri similare

Ecclestone, calendar, Silverstone, contract, Canada, Spa-Francorchamps, Belgia, Montreal, limita de viteza, Spa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru