Schumacher sugerează că este capabil să câştige în Canada

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.06.2012
Michael Schumacher a transmis un puternic mesaj rivalilor că se aşteaptă să lupte pentru victorie în Canada, pe baza performanţei obţinute în calificările de la Monaco.

Michael Schumacher nu a terminat nicio cursă mai sus de locul 10 în acest debut de sezon şi a acumulat doar două puncte în primele şase etape, însă germanul este optimist cu privire la şansele pe care le are în Marele Premiu al Canadei.

Pe baza rezultatelor convingătoare din calificări şi, mai ales, a pole position-ului obţinut la Monaco pe care nu l-a putut păstra din cauza unei penalizări, pilotul echipei Mercedes consideră că va fi capabil să obţină o performanţă majoră în Canada.

Întrebat dacă poate deveni al şaptelea câştigător în cea de-a şaptea cursă a anului, el a făcut aluzie la cele şapte titluri mondiale şi a replicat:

"Să spunem doar că îmi place numărul şapte. Circuitul de la Montreal este cu siguranţă direcţia potrivită pentru monopost. Am văzut la Monaco că putem fi puternici şi aici este o situaţie similară care ar putea fi de bun augur pentru noi. Sunt foarte încrezător. Dacă ne gândim la perioada de la revenire şi până acum, probabil acum suntem cel mai aproape de a avea un rezultat bun în acest weekend".

Schumacher susţine că una dintre explicaţiile pentru revirimentul celor de la Mercedes este înţelegerea modului de funcţionare a pneurilor în funcţie de temperatură, astfel că previziunile meteo devin cruciale pentru stabilirea setărilor.

"Cred că am fost destul de buni după Malaysia.

Am înţeles foarte bine monopostul şi am reuşit să avem curse consistente din acel moment. Totul depinde de înţelegerea monopostului. Vremea are un rol crucial, în special în privinţa temperaturii din ziua de duminică, pentru că lucrezi la setări de sâmbătă şi nu poţi schimba nimic pentru duminică. Aşa că trebuie să prezici cum va fi", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (8)

  • Baroane,ai luat-o razna?? Sa-ti ajute Dumnezeu sa mai ai macar o data ocazia sa faci celebra "Schumacher jump", da' e cam greu.
    4 8
  • se vede ca i-a adus putin optimism acel pole de Monaco. Sper sa cistige in continuare nunumai pole-uri ci si victorii! Multa sanatate tuturor!!!
    @91Sch. de ce a luat-o razna?... ca a devenit mai optimist?
    5 4
  • Cristi
    acum merge o epidemie pe acest forum, este numita "antischumi". Pe noi nu ne afecteaza asta asa ca puteti da de laba in jos cat doriti caci orcum "Schumi" e tot Schumi!!! Hai Schumi dale motive!!!
    7 2
  • @ MSCH
    Frate,dupa pole-ul de la Monaco am fost super entuziasmat,si nu numai eu,sunt convins. Dar sa fim seriosi,nu-ti pui si tu niste semne de intrebare: abandon tehnic in Australia,greseala echipei in China,greseala echipei in Bahrain,abandon tehnic la Monaco...cam multe intamplari pentru numai 6 curse.Mie mi se pare ca nici nu prea se doreste ca Schumi sa mai faca treaba. Sa dea Dumnezeu sa ma insel si Schumi sa termine macar o cursa pe podium,dar mi-e greu sa cred ca anul asta poate.
    2 1
  • @91
    n-as crede ca echipa i-ar face asa ceva...
    0 1
  • hai Michael...fa-ne o bucurie.
    2 1
  • @MSCH:
    Prietene,Schumi a fost lucrat de jegosii de la Ferrari,care pt a-l pastra pe Massa si a nu-i plati vreo 35 mil $ lu' Raikkonen,l-au scuipat in 2006. Si pe Ferrari,Schumi i-a adus unde sunt acum,si tu crezi ca astora de la Mercedes le e greu sa-l saboteze? Zic si eu...
    0 1
  • x-zone
    pune-ti pofta-n cui bosho ...n-o sa mai castigi niciodata nimic, ai mult loc pe aratura acolo unde iti place cel mai mult, daca ai obtinut un pole la monaco a fost din cauza strategiilor celorlalte echipe dar stai in continuare in f1 schumi ca acum vede toata lumea valoarea ta ...aceea de tractorist ;)
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru