Perez şi-a stabilit ca obiectiv să obţină o victorie în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.06.2012
Sergio Perez este încrezător că poate obţine cel puţin o victorie pentru Sauber în acest sezon, după ce a terminat pe a treia treaptă a podiumului la Montreal.

Şapte piloţi de la cinci echipa şi-au trecut deja numele pe lista câştigătorilor de curse din acest sezon, iar printre cei de la care se aştepta performante similare sunt Romain Grosjean şi Kimi Raikkonen de la Lotus, dar şi Michael Schumacher de la Mercedes AMG.

Nimeni nu pare să-l ia în calcul pe Sergio Perez, care a obţinut la Montreal al doilea podium din acest sezon, ocupând poziţia a treia după ce a plecat de pe 15 şi a oprit o singură dată la boxe.

Impulsionat de performanţa din Canada, care a venit la capătul unei "secete" de patru curse în care nu punctase după podiumul de la Sepang, mexicanul a admis că următorul obiectiv este să audă imnul naţional la finalul unei curse.

"Ideea este să luptăm pentru podium la fiecare cursă. Cursa de duminică a fost o nebunie, aşa cum am avut multe altele în acest an. Dar cred că avem potenţialul să reuşim. Acesta trebuie să fie obiectivul, să obţinem prima victorie din acest sezon pentru echipa", a precizat el pentru postul de televiziune SkySports.

Perez a admis că podiumul obţinut la Montreal după o sesiune de calificări dificilă a reprezentat o uşurare după seria de curse în care nu reuşise nici măcar să termine în puncte.

"Cred că fiecare podium este special, mai ales când este doar al doilea podium în Formula 1, este un sentiment foarte plăcut.

În poziţia în care sunt cu echipa mea, încă lupt să ajung în top, să fiu un pilot de top într-o zi. Este grozav, trebuie să-mi arăt potenţialul cu fiecare oportunitate, pentru că nu ştii cât de multe oportunităţi vei avea. Am fost foarte ghinionist în ultimele curse, aşa că este grozav, dar cred că primul podium l-am simţit mai bine", a mai precizat el.

Via | SkySports

Comentarii (1)

  • Ok...si dupa cursa de la Malaezia deja credea ca va putea lupta pt. titlu in urmatorii 2 ani.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru