Hamilton, precaut în aşteptarea primei victorii din 2012

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 10.06.2012
Lewis Hamilton anticipează că Sebastian Vettel şi Fernando Alonso vor reprezenta un impediment major în încercarea de a obţine prima victorie din acest sezon.

Lewis Hamilton este unul dintre puţinii piloţi de referinţă care nu a reuşit încă să urce pe prima treaptă a podiumului în acest sezon, în ciuda faptului că şase piloţi au câştigat în primele şase curse.

Pilotul echipei McLaren va avea ocazia să-şi treacă numele pe lista învingătoare duminică, când va pleca de pe poziţia a două în cursa de la Montreal, însă britanicul avertizează că misiunea nu va fi deloc una uşoară.

"Bineînţeles că vreau să câştig, dar băieţii ăştia (n.r - Vettel şi Alonso) sunt fenomenali de rapizi în acest moment. Nu sunt sigur dacă suntem într-o formă suficient de bună pentu a câştiga, dar vom vedea", a precizat el.

Hamilton îşi justifică tonul precaut din cauza temperaturilor ridicate anunţate la nivel pistei pentru cursa de duminică, care ar putea degrada pneurile mult mai rapid pe monopostul McLaren.

"Din fericire m-am pus într-o poziţie decentă. Stinturile lungi par să fie în regulă, dar lucrurile se vor schimba pentru că va fi mai cald, aşa că va fi dificil.

Vom încerca să facem cea mai bună treabă şi să maximizăm rezultatul", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Podium - Posibil
    Victorie - mici sanse....McLaren au ramas pe loc cu monopostul in timp ce RedBull si Ferrari s-au imbunatatit de la cursa la cursa.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru