Schumacher susţine că are încredere deplină în Mercedes

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.06.2012
Michael Schumacher consideră că defecţiunile tehnice sunt normale în Formula 1 şi insistă că are încredere deplină în echipa sa, în ciuda celor cinci abandonuri suferite în 2012.

Michael Schumacher continuă să-şi manifeste sprijinul pentru Mercedes AMG şi după Marele Premiu al Canadei, în ciuda numeroaselor abandonuri suferite din motive tehnice.

Seria neagră a septuplului campion mondial a continuat la Montreal cu un abandon din cauza unei defecţiuni la sistemul DRS, însă pilotul afirmă că astfel de probleme sunt inerente în Formula 1 şi este convins că va obţine performanţe majore alături de Mercedes.

"Am vrut să scot încă o dată în evidenţă că monoposturile de Formula 1 sunt prototipuri şi că sute de componente sunt realizate special pentru ele. Pentru mine, este de înţeles că lucrurile pot merge prost din când în când. Sigur că a gost un rezultat dezamăgitor la Montreal, dar nu-mi voi pierde încrederea în echipă. Încă mai cred că vom obţine ceva special împreună cu Mercedes", a declarat el.

După abandonul suferit în cursa de la Montreal, Schumacher a purtat o serie de discuţii cu inginerii săi pentru a identifica modul în care va aborda următoarele curse.

"Nu am niciun motiv să dau vina pe cineva, circumstanţele nefericite fac parte din lumea sporturilor cu motor.

Sunt sigur că este mai greu pentru băieţii din echipă şi de aceea am vorbit cu inginerii imediat după abandon, pentru a discuta cum ar trebui să abordăm timpul dinaintea următoarei curse şi pentru a mă asigura că vom rămâne apropiaţi în următoarele zile", a adăugat el.

Nu în ultimul rând, Schumacher a demonstrat încă o dată că vede partea bună a lucrurilor, acesta remarcând că abandonul suferit în Canada a avut şi un mic avantaj.

"Poate că singurul mic avantaj a fost că am învins traficul pentru a ajunge la aeroport. Planificasem să zbor la familia mea cât mai repede după cursă, aşa că cel puţin am putut pleca de la circuit chiar înainte de afişarea steagului cu pătrăţele", a încheiat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (5)

  • La urma urmei e simpatic,a avut F1 la picioare atatia ani,acum nici nu ar trebuii sa se mai chinuie,si nici nu cred ca o mai face ;) ! Cati dintre noi,(cei mai de varsta mea), nu mai jucam cate un fotbal din cand in cand si totusi "pustii" trec pe langa noi destul de...usor,ne amintim cum eram si noi doar cu cativa ani in urma si incercam,(din rasputeri),sa compensam cu "experienta",si noi jucam pentru miscare...performanta ramane in urma...daca a existat :P ! La el a existat din plin,sa ne bucuram ca inca mai ia startul si il putem urmarii,generatia urmatoare il vor putea vedea doar pe youtube sau te miri ce alt sit...inca suntem privilegiati de prezenta lui!
    29 2
  • MSCHUMACHER.
    cit rabdare si putere are pentru asi pastra asa calm si a mai spune ca are incredere in echipa... cu toate ca dupa atitea greseli din partea echipei ar putea liber sa le "spuna" ceva. E matur si isi da seama ca n-ar duce la nimic bun daca ar face reprosuri echipei care-l "tine". Proverbul "nu scuipa de unde bei apa" e la tema si ar prinde bine pentru orce pilot de aici care deseori ii aud "ca echipa e devina..." si n-as vrea sa le dau nume. De multe ori m-am convins ca inafara circuitului e un om calculat si pozitiv.
    Pe mine ma mira un lucru foarte tare, cum de toate aceste ghinioane din partea echipei i se intimpla doar lui si Rosberg parca ar fi de la alta echipa???
    20 2
  • phlorin81
    Ca sa sparga ghinionul mai are nevoie de doua abandonuri de natura tehnica... Are 5 + 2 = "7" numarul lui favorit....
    6 1
  • x-zone
    el tractoristo, schumi el tractoristo....
    2 10
  • @laurentiu0250
    Chestia e ca Schumacher mai obtine performanta si la anii lui... Pole, sanse la podium, dar diferite probleme tehnice.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru