Castiga o sapca Renault semnata de Grosjean si di Grassi!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.10.2009
Automarket pune la bataie sase sepci originale Renault F1 Team cu autografele lui Romain Grosjean si Lucas di Grassi.

Fanii Formulei 1 au ocazia de a ramane cu o amintire de neuitat in urma demonstratiei realizata de Renault F1 Team in Piata Constituei din Bucuresti.

Automarket va ofera sansa unica de a intra in posesia uneia dintre cele 6 sepci originale Renault F1 Team cu autografele oferite de Romain Grosjean si Lucas di Grassi, cei doi reprezentati ai echipei franceze la Roadshow.

Premiile vor fi acordate fara tragere la sortiprimilor trei clasati din concursul F1 CHAMP in cadrul etapelor din Brazilia si Abu Dhabi. Concursul se adreseaza tuturor participantilor existenti in concursul F1 CHAMP, dar si celor care se inregistreaza in timp util pentru a participa la una dintre cele doua etape ramase pana la finalul acestui sezon competitional.

Echipa Automarket doreste mult succes tuturor participantilor.

Comentarii (8)

  • @admin
    Buna initiativa. Bafta tuturor! "Dar mai ales mie" ca sa parafrazez o buna prietena. (Bafta Alina!)
    0 0
  • asa si asa
    E buna si nu prea. Pt tine Cristi e buna pentru ca esti deja pe primul loc, iar eu de ex care sunt pe 17 sunt deja in dezavantaj sa nu mai zic de ceilalti.

    Parerea mea este ca trebuia facut doar pentru Abu Dhabi, asa toata lumea ar fi avut sanse egale.
    0 0
  • mircea
    @jondaniel
    Pai la Abu Dhabi e asa cum zici tu: toata lumea are sanse egale.

    :)
    0 0
  • @Mircea
    Si cele de la Interlagos?
    @crismar56, te stiu un tip corect, sunt sigur ca si tu ai vrea ca toti sa avem sanse egale.
    0 0
  • mircea
    @criss28
    Nu ne lasa matematica sa le impartim altfel :) Vorbeste cu cei de la Renault pentru a aduce Roadshow-ul mai devereme in sezon :)

    Tinem pumnii.
    0 0
  • idee
    Daca este posibil tehnic, faceti un miniclasament separat de azi incolo pentru sepcile de la Interlagos. La punctajul fiecarui concurent sa apara in paranteza(cum apar pariurile) cate puncte are pentru a primi sapta. Asta doar daca este posibil.
    0 0
  • Sepci
    O idee geniala. Parerea mea e ca trebuia stimulat de la inceput concursul cu astfel de premii inedite. Cum zicea hoyad pe un blog, am discutat despre medalii...bafta tuturor. @ Merci Cristi, bafta si tie :)
    0 0
  • @all
    Ar fi fost bine sa castig toate etape in care am fost pe primul loc la inceputul saptamanii de dinaintea cursei sau macar sa fi terminat in primii trei. Eram de mult castigator al acestui concurs. Fiti fara grija. Clasamentul final va fi total diferit de cel de astazi. Bafta tuturor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru