Caterham: "Barcelona este prima cursă cu noul monopost pentru 2013"

de Daniel Popescu
Vineri, 10.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham a introdus un upgrade semnificativ pentru Marele Premiu al Spaniei şi susţine că este pentru prima oară când va concura cu monopostul de specificaţie 2013.

Caterham a avut un parcurs modest în primele patru curse ale noului sezon şi a fost surclasată inclusiv de rivalii tradiţionali de la Marussia. Echipa aflată în proprietatea lui Tony Fernandes a dezvăluit însă că monopostul utilizat până în prezent era doar o îmbunătăţire minoră comparativ cu cel de anul trecut.

Echipa a aşteptat până la Marele Premiu al Spaniei introducerea noului monopost, cea mai mare diferenţă din punct de vedere vizual fiind intriducerea unui panou din fibră de carbon intre saşiu şi nas.

"Pentru prima oară în acest an suntem capabili să dezvăluim cum arată monopostul nostru pentru 2013. Am început acest sezon cu un monopost hibrid cu care am concurat în primele patru curse. Am introdus unele update-uri în Bahrain care ne-a adus un pas înainte. Suntem încrezători că putem începe să jucăm un rol în Formula 1 în acest an şi în sezoanele următoare", a declarat Cyril Abiteboul, şeful echipei Caterham.

Urmareste Automarket
În plus, acesta afirmă că echipa malaysiană va fi capabilă să introducă noi update-uri cu regularitate pentru a rămâne competitivă pe tot parcursul sezonului.

"Acum avem pachetul de bază pentru sezonul 2013 şi vrem să progresăm începând din Spania pe tot parcursul sezonului.

Facilitatea noastră de producţie de la Leafield este gata şi suntem în măsură să aducem update-uri la fiecare cursă în acest sezon, un program pe care îl vom gestiona eficient în paralel cu cu proiectul pentru 2014", a mai precizat el.

Caterham a publicat şi un clip video inedit în care prezintă noul monopost:

Via Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru