Caterham mizează pe noi progrese la Silverstone

de Daniel Popescu
Vineri, 29.06.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Heikki Kovalainen şi Vitaly Petrov sunt încrezători că monopostul Caterham va înregistra noi progrese în Marele Premiu al Marii Britanii.

Caterham a introdus la Valencia un prim pachet de update-uri pentru monopostul CT-01, cu ajutorul căruia Heikki Kovalainen a progresat în a doua parte a calificărilor şi i-a învins pe ambii piloţi ai Scuderiei Toro Rosso în calificări.

Finlandezul este optimist că echipa va continua parcursul bun, întrucât Caterham pregăteşte un nou set de îmbunatăţiri pentru Marele Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Sincer, abia aştept să revin în monopost şi să văd ce putem face la Marele Premiu al Marii Britanii. Este important să fim din nou rapizi în calificări şi să avem o bună fiabilitate duminică, pentru că probleme precum cele cu KERS pe care le-am avut la Valencia pot avea impact asupra muncii echipei de la fabrica şi din tunelul de vânt. Dacă putem face asta cred că putem avea încă un weekend bun", a declarat finlandezul.

Coechipierul său Vitaly Petrov este la rândul său optimist cu privire la progresele pe care le va face Caterham în următorul Mare Premiu, însă a admis că acestea trebuie să aibă o valoare mai mare decât update-urile pe care le vor introduce principalii rivali.

"Cred că Marele Premiu al Marii Britanii va fi o nouă cursă în care vom face paşi înainte, pentru că vom introduce mai multe componente noi.

Sunt sigur că toată lumea va aduce update-uri, aşa că trebuie să ne asigurăm nu numai că facem progrese, ci şi că îmbunătăţim mai mult decât rivalii noştri. Asta este o mare provocare, dar după ce am văzut micşorându-se diferenţa faţă de Toro Rosso la Valencia avem un obiectiv clar şi asta a oferit încredere întregii echipe", a precizat el.

Via | Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru