Chandhok va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 17.04.2010
Karun Chandhok va fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start dupa ce FIA a descoperit ca sigiliul cutiei sale de viteze a fost rupt.

Conform regulamentul tehnic pentru sezonul 2010, intre a doua sesiune de antrenamente de vineri si prima sesiune de antrenamente de sambata echipele nu au dreptul sa deschida cutiile de viteze ale monoposturilor decat in prezenta unui inspector FIA.

Hispania Racing a decis insa sa inspecteze cutia de viteze a monopostului lui Karun Chandhok fara ca un oficial al forului mondial sa fie prezent la fata locului, iar FIA a constatat ulterior ca sigiliul unitatii a fost rupt.

Intrucat acest lucru reprezinta o incalcare a regulamentului, singurul pilot indian din Formula 1 va fi nevoit sa suporte o penalizare de 5 pozitii pe grila de start. Decizia nu va avea insa un impact major asupra pilotului Hispania Racing, intrucat acesta se pozitiona in mod constant pe unul dintre ultimele doua locuri in calificari.

Via | FIA

Comentarii (4)

  • Chandhok
    Cred ca el ar fi cel mai bucuros daca ar avea de unde sa fie penalizat. In cazul lor pot schimba ce vor pe masina, penalizarea nu-i afecteaza.
    5 0
  • pacat...
    I-au anulat aproape de tot sansele sa mai castige cursa :)
    8 1
  • Chandhok
    mai bine il puneau sa ia startul din india
    3 3
  • Penalizari
    Ar putea sa faca primele tururi in Malaysia si apoi sa continue cursa in China ;)) Sau sa faca primul tur pe jos si apoi sa ia startul ca la Le Mans, sa se invete minte sa nu mai umble la masina fara permisune :P
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru