Verstappen, pole position în Japonia. Ar putea deveni campion mondial, pentru a doua oară, în acest weekend

de Alexandru Monenciu
Sambata, 08.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen a fost cel mai rapid în sesiunea de calificări dinaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, găzduit de legendarul circuit Suzuka. Astfel, olandezul are șanse mare să devină campion mondial, pentru a doua oară, în acest weekend.

După o luptă strânsă cu Charles Leclerc și Carlos Sainz, Max Verstappen va porni din pole position în Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, găzduit de legendarul circuit Suzuka.

Olandezul a reușit un timp de 1 minut și 29.304 secunde în Q3. Cu o diferență de doar 0.010 secunde, Charles Leclerc va porni al doilea, iar Carlos Sainz al treilea (0.057 secunde față de lider).

Sergio Perez va porni în cursă de pe locul 4, iar Esteban Ocon de pe 5. Lewis Hamilton a stabilit al șaselea timp în sesiunea de calificări, multiplul campion mondial fiind urmat de Fernando Alonso, George Russell, Sebastian Vettel și Lando Norris.

Dacă va câștiga în Japonia, Max Verstappen are șanse mari să devină campion mondial, pentru a doua oară, cu 4 curse rămase până la finalul sezonului.

via Formula 1

Comentarii (1)

  • Ferrari
    @admin, cu litere mari îți scriu, MULȚUMESC ȘI FELICITĂRI pentru că ai realizat ceea ce ți-am cerut: știri de ultimă oră!
    7 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru