Confirmarea intelegerii Ferrari - Santander este iminenta

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.09.2009
Ferrari a convocat pentru joi o conferinta de presa la Monza in care va anunta incheierea unui contract multi-anual de sponsorizare cu banca spaniola Santander.

Scuderia Ferrari este pregatita sa oficializeze contractul de sponsorizare pe care il va incheia cu banca spaniola Santander si care va intra in vigoare incepand din sezonul 2010.

Informatia a fost confirmata indirect de oficialii echipei italiene, care au convocat pentru ziua de joi o conferinta de presa la Monza la care vor lua parte presedintele Luca di Montezemolo si presedintele Bancii Santander, Emilio Botin.

Santander a intrat pentru prima oara in lumea Formulei 1 in sezonul 2007, cand a inceput o colaborare pe trei ani cu McLaren, odata cu sosirea lui Fernando Alonso la echipa condusa in acel moment de Ron Dennis. Contractul cu McLaren expira insa la finalul acestui an, iar Santander a ales sa isi continue prezenta in Formula 1 la Ferrari.

Acest eveniment a dus la numeroase speculatii potrivit carora Alonso va concura pentru Ferrari incepand din sezonul viitor, stiut fiind faptul ca Santander a intrat in Formula 1 pentru a-si asocia imaginea cu dublul campion mondial. Monza este locatia in care Ferrari anunta in mod traditional linia de piloti pentru sezonul urmator, insa in prezent nu se cunoaste daca acest lucru se va intampla si in acest an, mai ales ca Scuderia are deja contracte ferme cu Felipe Massa si Kimi Raikkonen pentru 2010.

Via | Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru