Controverse majore pe tema sosirii lui Fisichella la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.08.2009
Directorul comercial al Force India sustine ca Giancarlo Fisichella va fi numit marti drept inlocuitorul lui Luca Badoer pentru Marele Premiu al Italiei, insa echipa neaga vehement acest lucru.

Evolutiile dezamagitoare ale lui Badoer din Spania si Belgia au determinat Scuderia Ferrari sa caute un inlocutor pe masura monopostului F60, iar presa internationala speculeaza de cateva zile ca Giancarlo Fisichella este in atentia echipei, mai ales dupa podiumul obtinut duminica la Spa-Francorchamps.

Speculatiile au explodat in aceasta dimineata, dupa ce Ian Phillips, directorul comercial al Force India, a dezvaluit ca echipa anticipeaza un transfer la italianului la Ferrari pentru ziua de marti.

"Asteptam o mutare care probabil va fi facuta in urmatoarele 24 de ore sau ceva de acest gen. Nimeni nu ne-a cerut inca asta, dar cred ca este destul de posibil ca cineva sa il sune pe Vijay Mallya (n.r - seful Force India) in urmatoarele 24 de ore sau ceva de genul asta pentru a-i cere sa il lase la Ferrari. Nu cred ca Force India are de ales decat sa ii dea drumul. Ferrari este Ferrari, este cursa lor de acasa de la Monza, asa ca trebuie sa aleaga pe cineva care in principiu poate concura alaturi de Raikkonen in fruntea plutonului", a declarat oficialul britanic pentru televiziunea BBC.

La scurt timp dupa aparitia acestor informatii, Force India a oferit un comunicat de presa in care neaga vehement orice transfer al lui Fisichella la Scuderia Ferrari, afirmand ca declaratiile lui Phillips trebuie ignorate.

"Comentariile lui Ian Phillips nu reflecta opinia echipei Force India, din moment ce nu este purtator de cuvant si nu este autorizat sa vorbeasca cu mass-media.

Prin urmare, comentariile sale trebuie ignorate. Negam orice ii este atribuit in comentariile care au aparut in presa cu putin timp in urma", se arata in comunicatul de presa al Force India.

Indiferent de situatie, este de asteptat ca Ferrari sa faca un anunt oficial pe tema coechipierului lui Kimi Raikkonen in Marele Premiu al Italiei in urmatoarele trei zile.

Via | BBC | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru