Coproprietarul Force India scapă de arest după plata datoriilor

de Daniel Popescu
Joi, 18.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vijay Mallya, coproprietarul Force India, a scăpat de mandatul de arestare emis pe numele său după ce a achitat datoria pe care compania să aeriană o datora unui aeroport indian.

Oficialii aeroportului Hyderabad din India au obţinut recent un mandat de arestare pe numele lui Vijay Mallya, miliardarul care deţine 42.5% dintre acţiunile echipei Force India, după ce acesta a emis cecuri fără acoperire pentru plata unor datorii de două milioane de dolari.

Suma de bani este datorită de compania să aeriană Kingfisher, care traversează o perioadă economică dificilă şi se confruntă cu greve ale angajaţilor din cauza salariilor restante.

Cu numai o săptămână înainte de Marele Premiu al Indiei de la finalul lunii octombrie, cele două părţi au ajuns la un acord pentru plata datoriilor, astfel că oficialii aeroportului au renunţat la procedura de arest.

"Cazul împotriva lui Kingfisher şi a lui Mallya a fost retras. Ne-au cerut să retragem cazul din justiţie, după care am informată după despre retragerea cazului", a declarat J.B. Chenna Keshava Rao, un purtător de cuvânt al aeroportului.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru