CRASHGATE LIVE: Consiliul Mondial delibereaza

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.09.2009
Consiliul Mondial al FIA a inceput deja deliberarile in scandalul in care este implicata Renault, iar Fernando Alonso si Bernard Rey vor face declaratii de presa pe parcursul zilei de astazi.

In mod surprinzator, audierile Consiliului Mondial al FIA de la Paris s-au incheiat mult mai repede decat se anticipa initial, iar oficialii FIA au inceput deja sa delibereze pentru a lua o decizie finala in acest caz dupa ce au ascultat punctul de vedere al echipei Renault.

In acest context, o decizie ar putea fi anuntata oficial in numai cateva ore, si nu in cursul dupa-amiezii asa cum se anticipa initial.

De asemenea, Patrizia Spinelli, purtatorul de cuvant al echipei Renault, a anuntat la iesirea din sediul FIA ca Fernando Alonso si Bernard Rey vor publica doua comunicate de presa pe parcursul zilei de astazi, fara sa precizeze insa o ora exacta.

UPDATE: Intalnirea Consiliului Mondial al FIA s-a incheiat, iar un anunt oficial in privinta verdictului este iminent.

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla ultimele informatii despre derularea evenimentelor de la sediul central al FIA de la Paris.

CRASHGATE: Citeste aici toate articolele legate de scandalul in care este implicata echipa Renault dupa accidentul lui Nelson Piquet Jr.

din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru