CRASHGATE LIVE: Reprezentatii Renault au sosit la audieri

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.09.2009
Renault este reprezentata la audierile Consiliului Mondial de presedintele Barnard Rey, Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr. facandu-si la randul lor aparitia la Paris.

Audierile Consiliului Mondial al FIA in scandalul Renault au inceput in acesta dimineata la ora locala 10:00 (ora 11:00 in Romania), iar reprezentatii francezilor au inceput deja sa isi faca aparitia la sediul central al FIA.

Interesele echipei Renault sunt aparate de Bernard Rey (foto), presedintele Renault Sport, precum si de Jean-Francois Caubet, seful departamentului de relatii publice.

Asa cum s-a vehiculat inca de la finalul saptamanii trecute, Fernando Alonso si-a facut aparitia la Paris, in ciuda faptului ca FIA considera in acest moment ca dublul campion mondial nu este implicat in niciun fel in acest scandal. Spaniolul poarta o tinuta lejera, fiind imbracat in blugi, insa Nelson Piquet Jr. a optat pentru un costum pentru a-si spune punctul de vedere in acest caz.

Pana in prezent, Flavio Briatore, fostul sef al echipei Renault, nu si-a facut aparitia la sediul central al FIA de la Paris.

Un verdict in acest caz este asteptat pe parcursul acestei dupa-amiezi, in functie de derularea evenimentelor de la Paris.

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla ultimele noutati de la audierile Consiliului Mondial al FIa de la Paris.

CRASHGATE: Citeste aici toate articolele legate de scandalul in care este implicata echipa Renault dupa accidentul lui Nelson Piquet Jr. din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Via | TimesofMalta

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru