Criticile lui Hakkinen la adresa lui Schumacher, o invenţie a presei germane

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.11.2010
Publicaţia germană TZ a dezvăluit că editorialul în care Mika Hakkinen îl critică pe Michael Schumacher este o invenţie a unuia dintre jurnalişti.

Ziarul german TZ a publicat în această săptămână un editorial sub semnătura lui Mika Hakkinen, în care fostul dublu campion mondial îl critică pe Michael Schumacher pentru decizia de a reveni în Formula 1 după o absenţă de 3 ani.

Printre altele, finlandezul a fost citat spunând că Schumacher este "un fost erou tragic" care "a făcut o greşeală ridicolă în Abu Dhabi care aproape l-a costat viaţa".

Cu toate acestea, publicaţia în cauză a dezvăluit vineri că editorialul respectiv a fost o invenţie a unuia dintre colaboratorii săi, care nu va mai lucra cu publicaţia în urma inducerii în eroare a publicului. De asemenea, publicaţia şi-a cerut scuze în fata cititorilor pentru publicarea unor articole neacoperite de fapte.

"În ediţia de miercuri a fost publicat un text în TZ care ne-a fost oferit de un colaborator extern ca editorial autorizat al lui Mika Hakkinen. Nu a fost cazul. Declaraţiile atribuite domnului Hakkinen, în principal în legătură cu Michael Schumacher, nu au fost adevărate şi nu au fost autorizate.

Regretăm acest lucru şi ne cerem scuze cititorilor noştri, lui Mika Hakkinen şi Michael Schumacher şi, drept consecinţă, nu vom mai lucra cu membrul respectiv al echipei", se precizează într-un comunicat publicat în ediţia de vineri a ziarului TZ.

Via | TZ

Comentarii (5)

  • Ma si miram
    Ii stiam pe cei doi foarte buni prieteni,de aceea m-a surprins declaratia aceea a lui Hakkinen.Iata ca,de fapt, adevarul a iesit la iveala si una dintre cele mai frumoase prietenii din istoria F1 nu are de suferit!
    Respect MIKA!Respect SCHUMI!
    14 2
  • lev
    de fapt, eu cel putin, cind am vazut stirea, mi-am dat seama din prima ca este o stire de can can...in stil german.
    7 2
  • Mika
    chiar daca este sau nu prieten cu Schumi, nu i-ar sta in caracter sa iasa la rampa cu declaratii "ofensatoare" la adresa oricarui altcuiva. Este prea modest si nu cred ca s-ar baga in astfel de tziganii...
    9 2
  • pantera
    Iata reactia prompta a jurnalistilor, care l-au pus pe liber imediat , pe autorul acelei stiri false
    7 1
  • NeoGalaxy
    Beyond My Fear
    Sunt curios daca un anumit user isi va cere scuze. Era primul care aproba acest ipotetic interviu.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru