Cursa de la Austin din 2012, la un pas să fie anulată

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.11.2011
Bernie Ecclestone a admis că Marele Premiu al SUA de la Austin din 2012 va fi anulat după ce organizatorii au refuzat să semneze contractul propus de britanic.

Şansele ca Statele Unite ale Americii să revină în calendarul competiţional în 2012 au scăzut dramatic joi seară, după ce reprezentaţii circuitului de la Austin au anunţat că vor plăti taxa de participare numai cu condiţia ca Bernie Ecclestone să modifice termenii contractului.

Aceştia susţin că termenii înţelegerii propuse de britanic nu sunt realişti.

"Suntem pregătiţi de mai mult timp să-i trimitem lui Ecclestone un cec. Nu l-a primit încă pentru că noul contract prezentat de el cu două săptămâni în urma conţine cereri nerealiste şi nefesabile. Am semnat şi returnat un contract similar cu cel pe care am anticipat că-l vom primi. Această cursă ar trebui să fie reală, dar trebuie să primim o contra-semnatură în următoarele zile", au precizat oficialii circuitului de la Austin într-un comunicat de presă.

Propunerea americanilor s-a lovit însă de refuzul categoric al lui Ecclestone, care s-a împăcat deja cu ideea că Texas nu va găzdui nicio cursă de Formula 1 anul viitor.

"Mă îndoiesc. Adevărul este că ei nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile contractului. Şi pe măsură ce facem contractul, vom acorda sau nu cursa. Ei nu ne oferă nimic", a precizat britanicul pentru agenţia de presă Reuters.

Cursa de la Austin a scăzut în importanţă pentru Formula 1, întrucât Statele Unite vor găzdui o cursă şi pe un circuit stradal din New Jersey începând din 2013.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru