Cursa din Austria de anul viitor, decalată cu o săptămână

de Daniel Popescu
Duminica, 25.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marele Premiu al Austriei de anul viitor va avea loc în 29 iunie şi nu în 6 iulie cum fusese stabilit iniţial, potrivit presei germane.

Esential 2014 este sezonul in care Austria va reveni in Formula 1
Bernie Ecclestone a anunţat la sfârşitul lunii iulie că Austria va reveni în calendarul Formulei 1 în sezonul 2014 pe circuitul Red Bull Ring, reconstruit pe baza fostului A1 Ring care a găzduit Marele Circ până în 2003.

Iniţial, planul prevedea că etapa va avea loc în 6 iulie, lucru care a generat numeroase controverse ca urmare a faptului că Marea Britanie pusese deja bilete în vânzare pentru ediţia de anul viitor pentru aceeaşi zi.

Potrivit publicaţiei Auto Motor und Sport, soluţia găsită de Ecclestone a fost simplă: cursa din Austria va avea loc cu o săptămână mai devreme, în 29 iunie, şi va fi urmată la numai şapte zile de etapa de la Silverstone.

Urmareste Automarket
Până în prezent, FIA nu a publicat calendarul Formulei 1 pentru sezonul următor, mai ales că există încă numeroase neclarităţi cu privire la strctura acestuia.

India va părăsi temporar calendarul, în timp ce cursa inaugurală de la New Jersey este din nou în pericol să fie anulată din cauza problemelor financiare ale organizatorilor.

Singurul lucru aparent cert este că sezonul va debuta în 16 martie cu Marele Premiu al Australiei.

Via Auto Motor und Sport

Comentarii (2)

  • Fan F1
    Pentru moment lupta se da intre Vettel, Alonso si Hamilton.
    3 3
  • FanAlonso
    Lupta se da intre Vettel si Alonso, dar Hamilton si Raikkonnen se apropie incet si sigur, deci trebuie toti sa aiba grija!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru