Cursa inaugurala din Coreea de Sud ar putea fi anulata

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.04.2010
Marele Premiu al Coreei de Sud din luna octombrie ar putea fi anulat din cauza problemelor intampinate de organizatori in finalizarea circuitului.

Sezonul 2010 al Formulei 1 ar putea ramane cu numai 18 curse, dupa ce presa germana a dezvaluit ca lucrarile la circuitul de la Seul, programat sa gazduiasca prima cursa din istoria Coreei de Sud, sunt deja in intarziere.

Informatiile sunt intarite de vizita facuta de Bernie Ecclestone la Seul imediat dupa Marele Premiu al Malaeziei, iar o decizie finala in privinta mentinerii in calendar a acestui Grand Prix ar putea fi luata chiar in aceasta saptamana.

La fel ca toate celelalte circuite recente, si cel de la Seul a fost desenat de arhitectul german Hermann Tike, care de data aceasta a avut doar un rol de consultant.

Conform calendarului oficial, Coreea de Sud ar trebui sa gazduiasca in 24 octombrie antepenultima cursa de Formula 1 a sezonului 2010. In cazul in care circuitul de la Seul nu va fi finalizat la timp, Marele Premiu al Coreei de Sud nu va fi inlocuit de niciun alt eveniment, pilotii urmand sa aiba o vacanta de o luna intre cursele din Japonia si Brazilia.

Via | Focus | Foto: Focus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru