De la Rosa: “Progresul BMW-Sauber depinde de sponsori”

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.04.2010
Pedro de la Rosa sustine ca BMW-Sauber nu va avea resurse financiare sa dezvolte monopostul C29 daca nu gaseste sponsori in timp util.

BMW-Sauber a obtinut in extremis ultimul loc pe grila de start in acest sezon, insa bugetul alocat de proprietarul Peter Sauber este unul limitat.

Elvetianul a dat asigurari ca supravietuirea echipei in acest an nu reprezinta o problema din punct de vedere financiar, insa Pedro de la Rosa a admis ca echipa are nevoie urgenta de sponsori pentru a putea dezvolta monopostul C29. Sauber este in acest moment una dintre putinele echipe care nu au niciun sponsor principal pentru acest sezon.

“Cu fiecare zi este tot mai dificil sa gasim sponsori pentru 2010, iar fara finantare dezvoltarea normala a monopostului este putin posibila. Au existat prea multe probleme cu motoarele si ceva nu este in regula cu spatele monopostului, pentru ca este prea putin stabil. Trebuie doar sa credem in abilitatile noastre si in noul director tehnic James Key”, a declarat spaniolul pentru publicatia elvetiana Blick.

Problemele de finantare ale elvetienilor risca sa se acutizeze incepand cu Marele Premiu al Spaniei, cand echipele vor introduce update-uri semnificative pentru monoposturi.

Pana in prezent, Force India este echipa cu cel mai semnificativ progres comparativ cu anul trecut, insa de la Rosa a remarcat si performantele obtinute de Renault in primele patru etape.

“Performanta echipei si, mai ales, a lui Robert Kubica, a fost senzationala. In teste eram in mod regulat mai rapizi decat ei”, a adaugat spaniolul.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru