Decizia Ferrari depinde de analizele lui Massa

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 31.08.2009
Felipe Massa va efectua luni la Miami un nou set de analize medicale, Ferrari urmand sa decida daca il inlocuieste pe Luca Badoer in functie de rezultatele acestora.

Linia de piloti a Scuderiei Ferrari pentru acest final de sezon depinde in mare masura de starea sanatatii lui Felipe Massa. Brazilianul este in plina perioada de recuperare dupa accidentul suferit in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei, iar luni urmeaza sa efectueze un nou control medical la o clinica din Miami (Statele Unite ale Americii).

In functie de rezultatele acestor analize, Ferrari va putea lua o decizie in privinta coechipierului lui Kimi Raikkonen pentru marele Premiu al Italiei din 13 septembrie si pentru ultimele curse ale sezonului competitional.

"In ceea ce priveste ce vom face in urmatoarele curse, va vom spune in urmatoarele trei zile. Vom lua toate lucrurile in considerare dupa analizele medicale pe care Massa le va efectuat luni, iar apoi vom pune pe masa toate variantele si vom lua o decizie", a declarat Stefano Domenicali, seful Scuderiei Ferrari.

Via | Autosport

Taguri: Badoer, Ferrari, Massa

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru