Di Grassi, pe lista de asteptare la Renault si Manor

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.10.2009
Lucas di Grassi sustine ca are sanse reale de a concura pentru Renault sau Manor Grand Prix in sezonul 2010.

Sansele ca Lucas di Grassi sa debuteze in Formula 1 in sezonul urmator au crescut semnificativ in ultima perioada, brazilianul fiind aproape de a ajunge la un acord in acest sens cu noua echipa Manor Grand Prix.

In parelel, pilotul de teste al celor de la Renault F1 Team asteapta o decizie clara a echipei sale in privinta coechipierului lui Robert Kubica, di Grassi avand sanse sa devina cel de-al doilea pilot al francezilor. De altfel, di Grassi va testa pentru Renault la finalul sezonului intr-una dintre cele trei zile de teste permise de regulamenul sportiv.

Chiar daca teoretic sansele sale de a concura pentru Manor sunt mai mari, brazilianul admite ca principalul sau obiectiv este sa ramana la Renault.

"In acest moment ma dedic celor de la Renault. Nai este un loc care nu a fost inca decis si m-am bucurat de momente bune aici. Renault m-a ajutat foarte mult, asa ca sunt alaturi de ei. In acest moment Renault decide ce pilot vrea si stiu ca exista noi echipe interesate de mine", a declarat el pentru publicatia Autosport.

Di Grassi a refuzat sa comenteze informatiile potrivit carora negociaza cu Manor, insa a admis ca aceasta este una dintre cele mai bune dintre noile echipe care vor debuta in sezonul 2010.

Intrebat ce sanse procentuale are sa concureze in F1 in 2010, brazilianul a precizat: "As spune ca 70%. In acest moment depinde de ce se va intampla in urmatoarele saptamani, dupa finalul sezonului, iar apoi vom vedea daca va fi bine sau nu".

Renault nu a comentat pana in prezent pe tema noului pilot al echipei, insa Robert Kubica a sugerat ca francezii mizeaza pe un pilot experimentat, cele mai vehiculate nume fiind cele al lui Timo Glock si Heikki Kovalainen.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru