Di Resta a renunţat la serviciile managerului Anthony Hamilton

de Daniel Popescu
Miercuri, 04.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta a renunţat la serviciile managerului Anthony Hamilton în mijlocul speculaţiilor că l-ar putea înlocui pe Michael Schumacher la Mercedes în sezonul următor.

Publicaţia britanică Daily Telegraph a dezvăluit miercuri că Paul di Resta, unul dintre cei mai apreciaţi piloţi din Formula 1, a rupt legăturile cu managerul Anthony Hamilton, tatăl fostului campion mondial Lewis Hamilton.

Informaţia nu a fost confirmată oficial de niciuna dintre cele două părţi, iar motivele despărţirii sunt în acest moment sunt incerte.

Totuşi, nu este exclus ca despărţirea să aibă legătură cu ultimele informaţii de pe piaţa transferuruilor, potrivit cărora pilotul echipei Force India ar putea semna un contract cu Mercedes începând din sezonul 2013 în cazul în care Michael Schumacher se va retrage din activitate la sfârşitul acestui sezon.

Di Resta este sprijinit direct de Mercedes, pentru care a concurat în Campionatul German du Turisme înainte de a ajunge anul trecut în Formula 1 la Force India, echipă care utilizează motoare produse de constructorul german.

Via Daily Telegraph

Comentarii (2)

  • Antony Davidson - Hamilton
    Daca pe Anthony il cheama atat Davidson cat si Hamilton, e ok, daca nu in acest articol e o greseala.
    3 0
  • Clar in 6 saptamini este pficial inlocuitorul lui Michael Schumacher fara discuti sia incheiat treaba cu Anthony asta este motivul seful lui din umbra este Norbert Haug
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru