Di Resta anticipează progrese majore în 2013

de Daniel Popescu
Marti, 11.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta este încrezător că poate obţine rezultate mai bune anul viitor şi admite că finalul sezonului 2012 a fost unul dezamăgitor pentru Force India.

Force India nu a confirmat încă linia de piloţi pentru anul viitor, însă Paul di Resta îşi va păstra în mod sigur locul la echipă.

Scoţianul anticipează progrese importante pentru anul viitor, când speră să înregistreze rezultate semnificativ mai bune decât cele din sezonul recent încheiat. Obiectivul final al său este să progreseze la o echipă mai puternică în 2014.

"Anul viitor va fi mare pentru mine. Trebuie să-mi fac treaba, pentru ca totul va depinde de performanţe. Cred că vor fi câteva momente la top şi sper să fac parte din asta. M-am simţit pregătit şi pentru acest an, dar din anumite motive nu s-a întâmplat şi nu a fost decizia mea. Voi continua să-mi fac treaba pe circuit şi sper să-mi păstrez numele în top. Am o relaţie bună cu toate echipele, cu oamenii importanţi", a declarat el.

Urmareste Automarket
Di Resta a admis însă că finalul sezonului a fost dezamăgitor din punct de vedere al rezultatelor şi regretă că nu a ajuns pe podiumul de premiere în Singapore.

"Finalul sezonului nu a fost grozav.

Am avut probleme mecanice, o schimbare de sasiu, iar stilul meu de pilotaj nu s-a potrivit în ultimele curse. Am fost aproape de podium în Singapore, unde ne-am simţit puţin furaţi de intrarea Safety Car-ului. După aceea am regresat pentru că nu am dezvoltat monopostul la fel de mult ca ceilalţi. Tot ce pot să sper este că strategia va avea rezultate pentru anul viitor în termeni de performanţe pentru Australia", a adăugat el.

Via Sportinglife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru